Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium humat vandreaktion

Oct 11, 2017

Kaliumhydroxid (kemisk formel: KOH, mængde: 56,11) hvidt pulver eller flakket faststof. Kalium-humat Smeltepunkt på 360 ~ 406 ° C, kogepunktet 1320 ~ 1324 ° C, den relative massefylde på 2,044g / cm3, flammepunktet 52 ° F, brydningsindeks n20 / D1.421, damptryk 1mmHg (719 ° C) . Med stærk alkalisk og ætsende. Let at absorbere fugt i luften og deliquescence, absorption af kuldioxid fra kaliumcarbonat. Opløses i ca. 0,6 dele varmt vand, 0,9 dele koldt vand, 3 dele ethanol og 2,5 dele glycerol. Kalium Humat Når opløst i vand, alkohol eller behandles med syre for at producere meget varme. PH-værdien af ​​0,1 mol / L opløsningen var 13,5. Middel toksisk, halvledsdosis (rotte, oral) 1230 mg / kg. Opløseligt i ethanol, Kalium Humat, let opløselig i ether. Har en meget stærk alkalisk og ætsende, dens natur og kaustisk sodavand lignende

1, der anvendes som tørremiddel, absorberende, til fremstilling af oxalsyre og en række kalium, men også til galvanisering, skulptur, litografi og så videre.

2, der hovedsagelig anvendes til produktion af råmaterialer såsom kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat og så videre. I den farmaceutiske industri kalium humat til produktion af kaliumbor, spironolacton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien til produktion af kaliumsæbe, alkaliske batterier, kosmetik (såsom kold fløde, fløde og shampoo). I farvestofindustrien, til fremstilling af farvestoffer, såsom reduktion af blå RSN og så videre. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, til trykning og farvning, blegning og mercerisering, Kalium Humate og et stort antal til fremstilling af kemofibre, polyesterfibre vigtigste råmaterialer. Derudover er den også brugt til metallurgiske ovne og læder affedtning og så videre.

3, kemiske råmaterialer, til medicin, husholdningskemikalier og så videre.

4, anvendt som analytiske reagenser, forsæbningsreagenser, kuldioxid og fugtabsorber.

5, den kemiske industri til fremstilling af vaske sæbe, kalium Humat shampoo bløde sæbe, fløde, kolde fløde, shampoo og andre råvarer. Den farmaceutiske industri til fremstilling af progesteron, vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.

Fremstilling af elektrolyt til kviksølvelektrolyse med membranelektrolyse. Elektrolysekammer til grafit (eller metal) til anoden, kviksølv som katode, Kalium Humatelektrolyse af klorgas til chlortørringsproces, dannelse af kaliumamalgam i kviksølvkammeret. Det meste af det uomsatte kaliumchlorid behandles i en fortyndet saltopløsning og returneres til råmaterialet opløsningstrin. Kaliumamalgam reagerer med vand for at producere kaliumhydroxid og hydrogen. På grund af kviksølvopløsningen ud af kaliumhydroxidkoncentrationen på 45% til 50% kan anvendes som flydende kaliumhydroxidprodukter, Kalium Humate, men også ved kaustisk sodavand dampet i fast eller lavet af kaliumhydroxidprodukter.