Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium humat vandabsorption

Aug 10, 2017

Mekanismen med alkaliforbrændinger er, at alkaliet har vandabsorption, kalium-humat, der får de lokale celler til at dehydrere, alkalio-nionen og vævsproteinet danner det alkali-denaturerede proteinkompleks, forsæbningsvævets væv, kalium humat, den varme, der frembringes under forsæbning kan gøre det dybe væv fortsat skade. Fordi det alkali-denaturerede proteinkompleks er opløseligt, kan alkaliionerne trænge længere ind i dybvævet og forårsage skade.

Caustisk brændedybde er normalt mere end to grader dybt, kalium humat skarp smerte. Den opløste nekrose bevirker, at såret fortsætter med at uddybe, den brændte skorpe er blød, fremstår den klæbende glatte "sæbelignende" eller "rotte tofu" -formændring efter smittet løst samtidig sår sepsis. Neglekontakt med kaustikken bliver tyndere, glødtab, således at neglen flader til skeden. Kaliumindhold Kontaktpersonen af ​​fortyndet opløsning kan gøre huden tør, chapped og smeltende. Caustisk damp- og øvre luftvejsirritation er stærk og kan forårsage øjen- og øvre luftveje.

1, der anvendes som tørremiddel, absorberende, til fremstilling af oxalsyre og en række kaliumchlorid, men også til galvanisering, gravering, litografi og så videre.

2, der hovedsagelig anvendes til potash produktion af råvarer, kalium humat såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat og så videre. I medicinalindustrien produceres kalium, bor, spironolacton, leveralkohol, testosteronpropionat. Anvendes i let industri til produktion af kaliumsæber, alkaliske batterier, kosmetik (såsom forkølelse, cremer og shampoo). I farvestofindustrien anvendes kalium-humat til fremstilling af reducerende farvestoffer, såsom reduktion af blå RSN. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, gravering og så videre. I tekstilindustrien, der anvendes til trykning og farvning, blegning og mercerisering og et stort antal håndlavede fibre, Kalium Humate polyesterfiber til de vigtigste råmaterialer. Derudover anvendes også i metallurgisk opvarmning agent og læder affedtning og så videre.

3, kemiske basale råvarer, kalium Humat anvendes i medicin, daglig kemiske og så videre.

4, anvendt som analytiske reagenser, forsæbning reagenser, kuldioxid og vandabsorberende.

5. Den daglige kemiske industri bruges som råmateriale til fremstilling af snavset sæbe, shampoo, creme, kulde, shampoo osv. Farmaceutisk industri anvendes til fremstilling af flavonoider, kalium humat vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.

1. Transportspørgsmål: Når jernbanen transporteres, kan ståltrumlerne transporteres af de tilgængelige gondolbiler. Pakningen skal være fuldstændig og læsningen skal være sikker. Under transporten skal du sørge for, at beholderen ikke lækker, ikke falder sammen, ikke falder, Kalium Humat er ikke beskadiget. Det er strengt forbudt at blande med brandfarlige eller brændbare materialer, syrer og spiselige kemikalier. Transportkøretøjer skal udstyres med udstyr til lækageberedskab.

2, lager overvejelser: opbevares i et køligt, tørt, godt ventileret lager. Kalium Humat væk fra ild og varme. Den bedste fugtighed i biblioteket er ikke større end 85%. Pakningen skal være forseglet og ikke fugtig. bør være med let (kan) brændbar, syre, såsom separat opbevaring, kalium humat undgå blanding. Opbevaringsområdet skal være udstyret med egnede materialer til modtagelse af lækager.