Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium humat vandabsorption

Jul 03, 2017

Kalium Humat Alkalisk brændebeskadigelsesmekanisme er alkaliabsorption, således at lokale celler dehydrering, alkaliioner og vævsproteiner til dannelse af alkali-denaturerede proteinkomplekser, Kalium Humat forsæbt fedtvæv, forsæbning af varmen, kan forårsage, at dybvæv fortsætter med at skade. Da det alkali-denaturerede proteinkompleks er opløseligt, kan alkaliioner yderligere penetreres ind i dybvævet og forårsage skade.

Ætsende forbrændinger er normalt dybe i dybden på mere end to grader, stikkende voldelige. Opløsningen af ​​såret for at fortsætte med at uddybe såret, scab blødt, var klæbrige "soap-lignende" eller "rotte tofu" -lignende ændringer, let at komplicere efter infektion sår sepsis. Neglekontakt med kaustisk alkali vil blive tyndere, Kalium Humat-tab af glans, så neglen flad og endda ske. Tynd opløsning kan gøre huden tør, chapped, smeltning. Caustisk damp på øjet og øvre luftvejsirritation stærk, kan forårsage forbrændinger i øjen- og øvre luftveje.

Uorganisk industri til produktion af kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, kaliumhydrogenphosphat og andre råmaterialer. Kalium Humat Nissin bruges som råmateriale til fremstilling af kaliumsæbe, vaskesæbe, shampoo sæbe, fløde, fløde, shampoo og så videre. Den farmaceutiske industri til fremstilling af progesteron, vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier. Anvendes som tørremiddel, absorberende, kalium-humat til fremstilling af kaliumsæbe, oxalsyre og forskellige kaliumsalt, men også til galvanisering, udskæring, litografi mv. hovedsagelig anvendt til fremstilling af kaliumsaltråmaterialer, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat. I medicinalindustrien til fremstilling af kaliumbor, spironolacton, kaliummumat heparan, progesteron og testosteron propionat. I lysindustrien til produktion af kaliumsæbe, alkaliske batterier, kosmetik (såsom kold fløde, fløde og shampoo). I farvestofindustrien, til fremstilling af farvestoffer, såsom reduktion af blå RSN og så videre. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, skulptur og så videre. Kalium humat I tekstilindustrien, til trykning og farvning, blegning og mercerisering, og et stort antal til fremstilling af kemofibre, polyesterfibre vigtigste råmaterialer. Derudover er den også brugt til metallurgiske ovne og læder affedtning og så videre. Kemiske råvarer, til medicin, husholdningskemikalier og så videre. ; Anvendes som analytiske reagenser, forsæbning reagenser, kalium humat kuldioxid og fugt absorberende, men også til den farmaceutiske industri.

1, der anvendes som tørremiddel, absorberende, til fremstilling af oxalsyre og en række kalium, men også til galvanisering, skulptur, litografi

2, der hovedsagelig anvendes til produktion af råmaterialer såsom kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat og så videre. I medicinalindustrien, til produktion af kaliumbor, spironolacton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien til produktion af kaliumsæbe, alkaliske alkaliske batterier, kosmetik (såsom kold fløde, fløde og shampoo). I farvestoffet industrien kalium humat til fremstilling af farvestoffer, såsom at reducere blå RSN og så videre. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, til trykning og farvning, blegning og mercerisering, og et stort antal til fremstilling af kemofibre, polyesterfibre vigtigste råmaterialer. Kalium Humat Derudover er den også brugt til metallurgiske ovne og læder affedtning og så videre.

3, kemiske råmaterialer, til medicin, husholdningskemikalier og så videre.

4, anvendt som analytiske reagenser, forsæbningsreagenser, kuldioxid og fugtabsorber.

5, den kemiske industri til fremstilling af vaske sæbe, shampoo sæbe, fløde, fløde, fløde, shampoo og andre råvarer. Den farmaceutiske industri til fremstilling af progesteron, vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.