Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium humat vandabsorption

Jun 06, 2017

Kalium Humat Mekanismen med alkaliforbrændinger er, at alkalien har vandabsorption, som får de lokale celler til at dehydrere, alkalioionen og vævsproteinet danner det alkali-denaturerede proteinkompleks, kalium humat forsæbning fedtvæv, kalium humat den varme produceret under forsæbning kan den dybe væv fortsætte med at skade. Fordi det alkali-denaturerede proteinkompleks er opløseligt, kan alkaliionerne trænge længere ind i dybvævet og forårsage skade.

Caustisk brænddybde er normalt mere end to grader dyb, skarp smerte. Den opløste nekrose bevirker, at såret fortsætter med at uddybe, den brændte skorpe er blødt, fremstår den klæbende glatte "sæbelignende" eller "rotte bønnerør" -formændring, efter at infektionen er let samtidig med sår sepsis. Neglekontakt med kaustikken bliver tyndere, Kalium Humat-tab af glans, så neglen fladt til nøglen. Kontakt med fortyndet opløsning kan gøre huden tør, chapped og smeltende. Caustisk damp- og øvre luftvejsirritation er stærk og kan forårsage øjen- og øvre luftveje.

Kaliumhydroxid (kemisk: Koh, type: 56.11) hvidt pulver eller flakket faststof. Smeltepunkt 360, kogepunkt 1320, relativ densitet 2.044, flammepunkt 52 ° F, kalium-humat brydningsindeks N20 de 421, damptryk 1mmHg (719 Shan). Stærk alkalisk og ætsende Det er meget nemt at absorbere fugt fra luften og absorbere kuldioxid i kaliumchlorid. Opløseligt i ca. 0,6 varmt vand, 0,9 koldt vand, 3 ethanol, 2,5 glycerin. En stor mængde varme produceres, når de opløses i vand, alkohol eller syrebehandling. Ph af 0 1 mol L opløsning er 13,5. Medium gift, halv dødelig (rotte, mund) 1230m. Opløseligt i ethanol, let opløselig i ether. Kalium Humat Det har meget stærke alkaliske og ætsende egenskaber og ligner kaustisk sodavand.

1, der anvendes som tørremiddel, absorberende, til fremstilling af oxalsyre og en række kaliumchlorid, men også til galvanisering, gravering, litografi og så videre.

2, der hovedsagelig anvendes til produktion af potash af råmaterialer, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat og så videre. I medicinalindustrien produceres kalium, bor, spironolacton, leveralkohol, testosteronpropionat. Anvendes i let industri til produktion af kaliumsæber, alkaliske alkaliske batterier, kosmetik (såsom kulde, cremer og shampoo). I farvestofindustrien, der anvendes til fremstilling af reducerende farvestoffer, såsom reduktionen af ​​blå RSN. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, gravering og så videre. I tekstilindustrien, der anvendes til trykning og farvning, blegning og mercerisering og et stort antal syntetiske fibre, polyesterfiberråvarer. Derudover anvendes også i metallurgisk opvarmning agent og læder affedtning og så videre.

3, kemiske basale råvarer, der anvendes i medicin, daglig kemikalie og så videre.

4, anvendt som analytiske reagenser, kalium humat forsæbning reagenser, kuldioxid og fugt absorberende.

5. Den daglige kemiske industri anvendes som råmateriale til fremstilling af snavset sæbe, shampoo, creme, kulde, shampoo osv. Farmaceutisk industri anvendes til fremstilling af flavonoider, vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.