Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humat Årsagen til turbiditet

Sep 29, 2017

1, krympeydelsen af ​​beton. Blandet med kaliumhydroxidbeton, kalium-humat ved stuetemperaturbevarelse, de første to måneders sammentrækning er lidt større, tre måneder efter blanding af betonkrympning mindre end den tilsatte.

2, anti-fryse-optøning. Kaliumhydroxid blandet med betonen, bulkdensiteten end tiden er ikke stor, hvilket indikerer at dens kompakthed og dermed bedre frostfrysning-ydeevne.

3, anti-blandede egenskaber. Kaliumhydroxid med beton, Kalium Humatets impermeabilitetsmærkning end tilsætning af koagulation på etiketternes uigennemtrængelighed er højere.

4, krybbet af beton. Graden af ​​krybbe af beton blandet med kaliumhydroxid er mindre end den for ikke-additiv beton, og krydskoefficienten er lille, Kalium Humate, så den kan opretholde den nødvendige ydelse, når den anvendes i forspændt nærliggende jord.

5, andre egenskaber, tilsætningen af ​​kaliumhydroxidbeton carbonation og korrosion, kalium humat etc. har haft testrapporter. Generelt blev det under normale anvendelser ikke fundet at have bivirkninger.

Med kaliumhydroxidopløsning før den første kan ikke kaliumhydroxidet sættes direkte ind i volumenkolben, fordi kaliumhydroxidet opløst i vand vil være eksotermt. Kalium Humat det skal vejes en vis mængde kaliumhydroxid i et lille bægerglas.

Tag 5,8 til 6 gram kaliumhydroxid i 1000 ml destilleret vand, destilleret vand kaliumhydrat, inden brug til carbondioxidinddampningen, tag 3 gram kaliumhydroxid i en flaske med lille kapacitet og derefter i 100 ml destilleret vand.

Og derefter langsomt injiceret i kogt for at fjerne CO2 og har afkølet det destillerede vand / deioniseret vand og konstant omrøring med en glasstang for at gøre kaliumhydroxid fast fuldstændigt opløst, kalium humat og derefter til dets naturlige afkøling med en glasstang ind i den volumetriske kolbe.

Og så er det blevet kogt for at fjerne CO2 og har afkølet det destillerede vand / deioniseret vand for at vaske glasset og bægeret 3 til 4 gange og lotionen i den volumetiske kolbe og derefter volumenkapaciteten af ​​flasken.

Ca. en halv time senere var opløsningen af ​​kaliumhydroxid vellykket.

Årsagen til virkningen af ​​fast kaliumhydroxidturbiditet er, at kaliumhydroxidreagenset indeholder carbonat. Når kaliumhydroxidreagenset sættes til alkoholen, kaliumcarbonat og natriumcarbonat, som er uopløseligt i alkohol, suspenderes kaliumindholdet i alkoholen, hvilket resulterer i opløsningens turbiditet. Nøglen til at forhindre turbiditeten af ​​opløsningen er at fjerne carbonatet.

Hvis du vil fjerne kaliumcarbonatet i standardopløsningen af ​​kaliumcarbonat, skal du bare tage den krævede koncentration af kaliumhydroxidreagenser, kalium-humat og derefter tilsæt methanol, ryste, læg den til side i ca. en uge, indtil opløsningen er klar. Kassér bundfald.

Men fjernelsen af ​​carbonater i fast kaliumhydroxid, kaliummasse kan ikke benytte ovennævnte metode, fordi 95% af ethanolens vandindhold er højt, der vil være en del af carbonatet opløst i vand, det er svært at adskille, så skal man fast kaliumhydroxid Tilsæt 10% af bariumchloridopløsningen (1 l ca. 3 5 ml bariumchloridopløsning), der står i ca. to uger, kalium-humat, indtil opløsningen er klar, filtrer, kassér bundfaldet og tag opløsningen.