Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humatberedning af ildfast væske

Sep 11, 2017

Kaliumhydroxid Anvendelsen af ​​dette produkt er mere almindeligt, den specifikke anvendelse af den kemiske industri værdi er høj, så anvendelsen af ​​dette produkt meget, vi ved, hvor meget?

Fremstillingsmetode for ildfast væske: 8 kg granulært kaliumhydroxid, 7 kg pulveriseret natriumcarbonat (sodavand) (fremstillet af Asahi Glass Co., Ltd.) og 30 kg metal silicid blev tilsat i reaktionsbeholderen efterfulgt af 60 L vand. I hvilken den naturlige reaktion begyndte, begyndte fra bunden af ​​kaliumhydroxidet at reagere voldsomt i reaktionstanken fra nedre side til konvektionens overkant.

Når reaktionstemperaturen stiger naturligt, er reaktionstemperaturen i området fra 80 til 90 ° C, og reaktionstilstanden er den mest aktive. Reaktionstemperaturen er ikke højere end 92 ° C. Reaktionen slutter ved ca. 10 timer, separerer faststoffet, og ca. 48 liter (ca. 70 kg) af den ildfaste opløsning kan opnås. Det resterende faste stof er en metalsilicidblok, hvis den vaskes med vand, hvilket efterlader ca. 22 kg metal silicidblokke. I denne resterende metalsilicidblok blev en metal silicidblok på ca. 8 kg tilsat, og summen af ​​30 kg metal silicid blev tilsat til den anden reaktion.

På samme måde som i den første reaktion blev 8 kg granulært kaliumhydroxid og 7 kg pulveriseret natriumcarbonat (sodavand) (fremstillet af Asahi Glass Co., Ltd.) tilsat til reaktionsbeholderen efterfulgt af sekventiel tilsætning af 22 kg af metalsilicidblokken og 8 kg nye metalsilicidblokke efterfulgt af tilsætning af 60 liter vand for at starte den anden fremstilling af den ildfaste reaktion.

I fremstillingen tilføjes i overensstemmelse med den første tilsætning af granulært kaliumhydroxid og derefter tilsætning af pulveriseret natriumcarbonat (sodavand), metal silicidblokken og derefter tilsæt vandet i rækkefølgen af ​​tilsætning ud fra bunden af ​​kaliumhydroxid reaktion kan dannes op og ned Konvektionsaktiv reaktion, som forberedte bedre ydeevne af ildfast væske.

I dette papir kan vi generelt forstå fremstillingsmetoden for dette kaliumhydroxid ildfaste klæbemiddel, og dette præparat kan anvendes på tykt karton, polystyrenskum og anden pladeforberedelse af kold kvalitetsramme, tv-sag, Emballagematerialer og borde og stole og køkken redskaber, håber at indholdet af teksten hjælper dig med at hjælpe.

Kaliumhydroxid som et kemisk godt materiale, er meget udbredt inden for industrielle, kemiske og andre områder af fremstillingen, så vi ved, hvor meget, den følgende artikel for alle kan forklare dette materiale tegning Testprincipper og resultater.

Princippet: Gramnegative bakterier i cellevæggen i den fortyndede alkaliopløsning er let at briste, frigivelsen af ​​ikke-brudte DNA-spiral, således at kaliumhydroxid suspension viste klæbrige, kan anvendes i inokuleringsringen for at trække den klæbende ledning ud , og Gram-positive bakterier Der er ingen sådan ændring i fortyndet alkali-opløsning.

Metode: Tag 1 dråbe 40 g / l vandig opløsning af kaliumhydroxid (frisk forberedelse) på det rene glas, tag frisk koloni lidt, rør og bland med vandig kaliumhydroxidopløsning, og hvert par sekunder for at nævne inokuleringsring, observer om Træk ud den klæbende ledning.

Resultater: Inokulering med inokulationsringen var positiv, men suspensionen var stadig negativ.

Anvendelse: Anvendes primært til gram-negative bakterier og lette at affarve identifikationen af ​​Gram-positive bakterier. De fleste af de gramnegative bakterier i 5 ~ 10'erne inden for den positive reaktion, og nogle har brug for 30 ~ 45'er, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella og de fleste af de positive i 10'erne, Acinetobacter, svarede Moraxella langsomt, de fleste af stammerne i 60'erne positive, og Gram-positive bakterier efter 60'erne er stadig negative.