Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humat Mere Almindelig

Oct 19, 2017

Kaliumhydroxid Anvendelsen af ​​dette produkt er mere almindeligt, Kalium Humat, den specifikke anvendelse af den kemiske industri værdi er høj, så anvendelsen af ​​dette produkt meget, kalium humat vi ved, hvor meget? Den følgende artikel for alle at udarbejde om fremstilling af kaliumhydroxid ildfaste klæbemidler, vi kommer sammen for at finde ud af om det.

Fremstillingsmetode for ildfast væske: 8 kg granulært kaliumhydroxid, 7 kg pulveriseret natriumcarbonat (sodavand) (fremstillet af Asahi Glass Co., Ltd.) og 30 kg metal silicid blev tilsat i reaktionsbeholderen efterfulgt af 60 L vand. I hvilken den naturlige reaktion begyndte, begyndte Kalium Humate fra bunden af ​​kaliumhydroxidet at reagere voldsomt i reaktionstanken fra den nedre side til konvektionsens overkant.

Når reaktionstemperaturen stiger naturligt, er Kalium Humat reaktionstemperaturen i området fra 80 til 90 ° C, og reaktionstilstanden er den mest aktive. Reaktionstemperaturen er ikke højere end 92 ° C. Reaktionen slutter ved ca. 10 timer, separerer faststoffet, og ca. 48 liter (ca. 70 kg) af den ildfaste opløsning kan opnås. Det resterende faste stof er en metalsilicidblok, hvis den vaskes med vand, hvilket efterlader ca. 22 kg metal silicidblokke. Kalium Humat I denne resterende metalsilicidblok blev en metal silicidblok på ca. 8 kg tilsat, og summen af ​​30 kg metal silicid blev tilsat til den anden reaktion.

På samme måde som i den første reaktion blev 8 kg granulært kaliumhydroxid og 7 kg pulveriseret natriumcarbonat (sodavand) (fremstillet af Asahi Glass Co., Ltd.) tilsat til reaktionsbeholderen efterfulgt af sekventiel tilsætning af 22 kg af metalsilicidblokken og 8 kg nye metalsilicidblokke, kalium-humat efterfulgt af tilsætning af 60 liter vand for at starte den anden fremstilling af den ildfaste reaktion.

I fremstillingen tilføjes i overensstemmelse med den første tilsætning af granulært kaliumhydroxid og derefter tilsætning af pulveriseret natriumcarbonat (sodavand), metal silicidblokken, kalium-humat og derefter tilsæt vandet i rækkefølgen af ​​tilsætning ud fra bunden af Kaliumhydroxidreaktion kan dannes op og ned Konvektionsaktiv reaktion, der forberedte bedre ydeevne af ildfast væske.

Solid kaliumhydroxid rensekapacitet Jeg tror, ​​vi har hørt, at dette produkt på mange måder har en meget god anvendelse, for at lette forståelsen af ​​alle, Kalium Humate en bedre forståelse af dette produkt, følgende Xiaobian specifikt for alle at introducere den næste Fast kaliumhydroxid til fedtmodstanden, vi kommer sammen for at finde ud af det.

1, den første tilberedning af 85og vand i affedtningstanken, Kalium Humat i fremtiden efterfulgt af 21 g fast kaliumhydroxid, 25 g natriumsulfat, 5 g natriumgluconat, 2 g natriumalginat tilsat til affedtningsvandet, omrøring for at smelte

2 i en anden plastikspand i indsprøjtningen af ​​50 g vand og 3g tilsætningsstoffer A og 2 g tilsætningsstoffer B i cylinderen 5-10 min., Så den smelter fuldstændigt fra den hældte i tanken, Kalium Humat og vil De resterende 37 g vand hældes i en, det vil sige tab af rumtemperatur affedtningsmiddel;

3, udseendet af det generelle udseende af olie, kalium humat bare i dette affedtningsmiddel suge i ca. 10 min for at nå tilfredsstillelsen af ​​affedtning effekt, kalium humat affedtning år faktisk ud over olie og vand efter vask arbejdsstykke overfladevand film var et gennemsnit af vandfilm Den eneste specifikation for affedtning er bestemt til den bedste tid til at fjerne emnet.