Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humate Effect

Oct 26, 2017

Grundlæggende anvendelser af kaliumhydroxid: uorganisk industri anvendes som råmateriale til produktion af kaliumsalte, såsom hydrogenphosphat, to kalium osv. Den kemiske industri har brugt til at lave sæbe, sæbe og kalium vaske shampoo blød sæbe, fløde , fløde, shampoo og andre råvarer. Den farmaceutiske industri er vant til at lave vanillin og andre råvarer. Farvestofindustrien bruges til at lave farvestoffer. Batteriindustrien bruges til fremstilling af alkaliske batterier.

Kaliumhydroxid anvendes som et tørremiddel, sorbent, der anvendes til fremstilling af kaliumsæbe, oxalsyre og forskellige salt, der også anvendes til galvanisering, gravering, litografi mv .; Kalium anvendes hovedsagelig til fremstilling af råmaterialer, såsom kaliumcarbonat mv. I medicinalindustrien til fremstilling af kaliumborhydrid, spironolacton, batylalkohol og testosteronpropionat. Til produktion af kaliumsæbe, alkalisk batteri, kosmetik i let industri (såsom creme, fløde og shampoo). I farvestofindustrien, der anvendes til fremstilling af reducerede farvestoffer, såsom reduceret blå, RSN osv.

Kaliumhydroxid anvendes til elektrokemisk industri til galvanisering, gravering mv. I tekstilindustrien, der anvendes til trykning og farvning, blegning og mercerisering, og i vid udstrækning anvendes som det vigtigste råmateriale til fremstilling af syntetiske fibre og polyesterfibre. Derudover er den også brugt i metallurgi, opvarmning og læder affedtning. Kemisk basisk råmateriale, der anvendes i medicin, daglig kemisk industri mv. Et absorberende middel, der anvendes som analytisk reagens, forsæbningsreagens, kuldioxid og fugt og også i medicinalindustrien.

Hvad er kaliumhydroxidets rolle

1 kaliumhydroxid anvendt som tørremiddel og absorberende stof til oxalsyre og forskellige kaliumsalte, men også til galvanisering, skulptur, Shi Yin og så videre.

2, der hovedsagelig anvendes til fremstilling af råvarer af kaliumchlorid, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat osv. I medicinalindustrien til fremstilling af kaliumborhydrid, spironolacton, batylalkohol, testosteronpropionat. Til produktion af kaliumsæbe, alkalisk batteri, kosmetik i let industri (såsom creme, fløde og shampoo). I farvestofindustrien, der anvendes til fremstilling af reducerede farvestoffer, såsom reduceret blå, RSN osv. I elektrokemisk industri, der anvendes til galvanisering, gravering mv. I tekstilindustrien, der anvendes til trykning og farvning, blegning og mercerisering , og meget udbredt som det vigtigste råmateriale til fremstilling af syntetiske fibre og polyesterfibre. Derudover er den også brugt i metallurgi, opvarmning og læder affedtning.

3. Grundlæggende kemiske råmaterialer, der anvendes i medicin, daglig kemisk industri mv.

4. Anvendes som absorberende middel til analytiske reagenser, forsæbningsreagenser, kuldioxid og vand.

5, den daglige kemiske industri brugt til at gøre sæbe, shampoo og vaske blød sæbe, fløde, fløde, shampoo og andre råvarer. Den farmaceutiske industri er brugt til fremstilling af progesteron, vanillin og andre råstoffer. Farvestofindustrien anvendes til fremstilling af melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til fremstilling af alkaliske batterier.