Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humatindholdsanalyse

Oct 18, 2017

I analytisk kemi i natriumhydroxid og kaliumhydroxid anvendes ofte udskifteligt. Men nogle af applikationerne, de kan ikke ændre sig. Som hydrogengenerator specificeret med kaliumhydroxid. Medicinsk natriumkalk, specificeret med natriumhydroxid. Natriumhydroxidhygroskopisk end kaliumhydroxid er stærk, så kaliumhydroxidet er almindeligt anvendt ved kemisk analyse. På samme måde, hvis du bruger det som et tørremiddel med natriumhydroxid. For eksempel, hvis du siger, at medicinsk natriumkalk, specificeret med natriumhydroxid. Men to af natriumhydroxid til billigere pris, når den kan erstatte natriumhydroxid.

Begge er stærkt ætsende og må ikke være i kontakt med metalbeholdere, og de skal forsegles og konserveres. Der er ingen forskel på dem.

De fysiske egenskaber af natriumhydroxid:

Enkelt produkt er farveløs transparent krystal, relativ massefylde 2.130, smeltepunkt er 318,4 ℃. Kogepunktet 1390 ℃. Caustic soda marked er en solid og flydende to: ren hvid fast kaustisk soda, blokke, ark, stang, granulat, meget sprød. Ren flydende kaustisk sodavand er en farveløs gennemsigtig væske. Fast kaustisk soda har en stærk hygroskopicitet. Det er opløseligt i vand, og når det er opløst, er det meget alkalisk og har en følelse af fedtet. Opløseligt i ethanol og glycerin; Det er ikke opløseligt i acetone og ether. Det er meget ætsende og har ætsende virkning på fiber, hud, glas og keramik. Afledningsreaktion med chlor, brom, jod og andre halogener; Saltet og vandet dannes ved neutralisering af syrer.

De fysiske egenskaber af kaliumhydroxid:

Hvid rhombisk krystal, industriprodukter er hvid eller lysegrå blok eller klubbformet. Relativ massefylde 2.044 (20 ℃), smeltepunkt er 360,4 ℃. Kogepunktet 1320 ~ 1324 ° C. Opløseligt i vand, opløst ved frigivelse af et stort antal opløsningsvarme, stærk vandabsorption, kan absorbere fugtigheden i luften og opløst, og gradvist absorbere kuldioxid i kaliumchlorid. Opløseligt i ethanol, let opløselig i ether. Stærkt alkali og ætsende, dets egenskaber ligner dem af kaustisk sodavand.

Indholdsanalyse: Nøjagtig nævnte prøve er ca. 1,5 g, opløselig i 40 ml nyt kogende og kølevand, kold til 15 ° C, med phenolphthalein testopløsning (TS - 167) flere dråber med 1 mol / l syre titrering. Når pink forsvinder, optag mængden af ​​syre forbrugt, tilsæt methyl orange testopløsning (TS-148) og fortsæt titrering, indtil lyserødt er konstant. Optag det totale antal syrer, der kræves til titrering. Hver Ml på 1 mol / l svovlsyre svarer til 56,11 mg total alkalinitet (KOH).