Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humat Alkalisk og ætsende

Jun 20, 2017

Kaliumhydroxid (kemisk formel: KOH, mængde: 56.11) hvidt pulver eller flakket faststof. Smeltepunkt på 360 ~ 406 ° C, kogepunktet 1320 ~ 1324 ° C, Kalium Humat, den relative massefylde på 2,044g / cm3, flammepunktet 52 ° F, brydningsindeks n20 / D1.421, damptryk 1mmHg (719 ° C) . Med stærk alkalisk og ætsende. Let at absorbere fugt i luften og deliquescence, absorption af kuldioxid fra kaliumcarbonat. Opløses i ca. 0,6 dele varmt vand, 0,9 dele koldt vand, 3 dele ethanol og 2,5 dele glycerol. Når det opløses i vand, producerer alkohol eller med syrebehandling meget varme. PH-værdien af ​​0,1 mol / L opløsningen var 13,5. Middel toksisk, halvledsdosis (rotte, oral) 1230 mg / kg. Opløseligt i ethanol, let opløselig i ether. Har en meget stærk alkalisk og ætsende, kalium humat dens natur og kaustisk soda lignende.

1, der anvendes som tørremiddel, absorberende, til fremstilling af oxalsyre og en række kalium, men også til galvanisering, skulptur, litografi og så videre.

2, der hovedsagelig anvendes til produktion af råmaterialer såsom kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumcarbonat og så videre. I medicinalindustrien, til produktion af kaliumbor, spironolacton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien til produktion af kaliumsæbe, alkaliske batterier, kosmetik (såsom kold fløde, fløde og shampoo). I farvestoffet industrien kalium humat til fremstilling af farvestoffer, såsom at reducere blå RSN og så videre. I den elektrokemiske industri, til galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, til trykning og farvning, blegning og mercerisering, og et stort antal til fremstilling af kemofibre, polyesterfibre vigtigste råmaterialer. Derudover er den også brugt til metallurgiske ovne og læder affedtning og så videre.

3, kemiske råmaterialer, til medicin, husholdningskemikalier og så videre.

4, anvendt som analytiske reagenser, kalium humat forsæbning reagenser, kuldioxid og fugt absorber.

5, den kemiske industri til fremstilling af vaske sæbe, shampoo sæbe, fløde, fløde, fløde, shampoo og andre råvarer. Den farmaceutiske industri til fremstilling af progesteron, vanillin og andre råmaterialer. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.

Organisationen har en brændende virkning, Kalium Humate kan opløse proteinet, dannelsen af ​​alkalisk denatureret protein. Løsning eller støv sprøjtet på huden, specielt stænket i slimhinden, kan producere blødt skur. Jo højere opløsningskoncentrationen er, jo højere temperaturen er, desto stærkere er effekten. Sprøjtet i øjet kan ikke blot beskadige hornhinden, men også gøre øjet dybtvævskader.

Den maksimalt tilladte koncentration er 0,5 mg / m. Arbejd bør forhindres i at røre ved hud og øjne, som ved et uheld røre ved, vandet kan vaskes beskadigede dele og derefter vådt med 5% eddikesyre, vinsyre, saltsyre eller citronsyreopløsning; Kalium Humat såsom sprøjtning af øjnene, påføring af vand eller saltvand omhyggeligt. Langsom vask 10-30 minutter, og klik derefter på 2% af karnivakainen eller 0,5% af kardainopløsningen. Betjeningen skal bæres af stoffet i det samlede arbejdstøj, iført gummihandsker, manchetter, forklæder, iført sko og andre arbejdsforsikringsprodukter, hænderne skal være belagt med neutral og hydrofob salve.