Hjem > Nyheder > Indhold

Kalium Humat Action

Sep 25, 2017

Kaliumhydroxidets rolle:

1. Uorganisk industri bruges til at producere kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumphosphat etc.

2. Den daglige kemiske industri bruges som råmateriale til fremstilling af potash sæbe, vask sæbe, blød sæbe, sne creme, kold fløde, shampoo og så videre. Den farmaceutiske industri er vant til at lave råvarer som progesteron og vanillin.

3. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer

4. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier. [4] anvendes som tørremiddel, absorberende, bruges til fremstilling af kaliumsalt, oxalsyre og forskellige slags kaliumsalt og anvendes til galvanisering, gravering, litografi osv. Det anvendes hovedsageligt som råmateriale til fremstilling af kaliumchlorid, såsom kaliumpermanganat og kaliumcarbonat.

5. I elektrokemisk industri, til galvanisering, gravering mv. I tekstilindustrien anvendes den til farvning, blegning og mercerisering, og den anvendes som det vigtigste råmateriale til fremstilling af kunstfibre og polyesterfibre.

Kaliumhydroxid: Kaliumhydroxid (kemisk: KOH, type: 56.11) hvidt pulver eller flager fast. Smeltepunkt på 360 ~ 406 ° C, kogepunkt 1320 ~ 1324 ° C, den relative massefylde på 2,044 g / cm, flammepunkt 52 ° F, brydningsindeks n20 / D1.421, damptryk 1 MMHG (719 ° C). Det er meget alkalisk og ætsende. Let at absorbere fugt i luften og fugt, absorbere kuldioxid og blive kaliumcarbonat. Opløses i ca. 0,6 portioner varmt vand, 0,9 i koldt vand, 3 ethanol og 2,5 glycerin. Når der opløses i vand, alkohol eller behandles med syre, produceres en stor mængde varme.

Rolle: Uorganisk industri bruges til fremstilling af kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumphosphat osv. Den daglige kemiske industri anvendes som råmaterialet til fremstilling af potashsæbe, vaskesæbe, blød sæbe, snefløde, kold fløde, shampoo og så videre. Den farmaceutiske industri er vant til at lave råvarer som progesteron og vanillin. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier.

Ansøgningsfelt

1. Anvendes som tørremiddel og absorberende stof, der anvendes til fremstilling af oxalsyre og forskellige slags kaliumsalt, og anvendes til galvanisering, gravering, litografi osv.

2. Anvendes hovedsagelig som råmaterialer til produktion af kaliumchlorid, såsom kaliumpermanganat og kaliumcarbonat. I medicinalindustrien bruges den til at producere kaliumbor hydrogen, antistof, salicylsyre, propionat osv. Anvendes i let industri til fremstilling af potashsæbe, alkaliske batterier, kosmetik (såsom forkølelse, cremer og shampoo). I farvestofindustrien bruges den til at producere momsfarvestoffer, såsom reduktion af blå RSN. I elektrokemisk industri, til galvanisering, gravering mv. I tekstilindustrien bruges den til farvning, blegning og mercerisering, og den anvendes som hovedråmaterialet til fremstilling af kunstfibre og polyesterfibre. Derudover er den brugt i metallurgisk opvarmning og læder affedtning.

3. Grundlæggende kemiske råmaterialer til farmaceutisk og daglig kemisk industri.

4. Anvendes som absorberende til analytiske reagenser, forsæbningsreagenser, kuldioxid og vand.

5. Den daglige kemiske industri bruges som råmateriale til vask og vask af sæbe, blød sæbe, snefløde, kold fløde, shampoo og så videre. Den farmaceutiske industri er vant til at lave råvarer som progesteron og vanillin. Farvestofindustrien bruges til at lave melaminfarvestoffer. Batteriindustrien bruges til at lave alkaliske batterier

Indholdsanalyse

Nøjagtig sagen er ca. 1,5 g, opløselig i 40 ml nyt kogende og kølet vand, kold til 15 ° C, med phenolphthalein testopløsning (TS - 167) flere dråber med 1 mol / l syre titrering. Når pink forsvinder, optag mængden af ​​syre forbrugt, tilsæt methyl orange testopløsning (TS-148) og fortsæt titrering, indtil lyserødt er konstant. Optag det totale antal syrer, der kræves til titrering. Hver Ml på 1 mol / l svovlsyre svarer til 56,11 mg total alkalinitet (KOH).