Hjem > Nyheder > Indhold

Humic Acid Widely Used

Jun 20, 2017

Fra Ming-dynastiet Li Shizhen's "Compendium of Materia Medica" i "Wujin San" er humørsyre stoffer blevet brugt i mere end 400 års menneskelig historie, Humic Acid og udlandet i opdagelsen og udvindingen af ​​huminsyre har været fuld 220 år. På nuværende tidspunkt er der 70 kategorier af humørsyre stoffer, der er blevet offentliggjort direkte eller indirekte i verden. Humic Acid har som økologiske råvarer været meget anvendt inden for landbrug, skovbrug, husdyrbrug, echelon, fiskeri, olie, kemisk industri, byggematerialer, let industri, medicin, miljøbeskyttelse og så videre. Mange felter. I øjeblikket er Humic Acid de vigtigste produkter til landbrugsproduktion: fulvinsyre organisk - uorganisk gødning og fulvinsyre som råmaterialerne i pakken gødning Kamei bonus, Jinli, fortjeneste, plantehormoner, jordændringer, tørkemidler, pesticider af midler.

Huminsyre er en slags naturlig organisk stof. Det er et produkt af gamle planter, der nedbryder og syntetiserer mikroorganismer. Det har svag syreindhold, Humic Acid vandabsorption, kolloid, adsorption, ionbytning, kompleksdannelse, redox og fysiologisk aktivitet. Vente. I overensstemmelse med størrelsen og opløseligheden af ​​huminsyremolekylvægt, opdelt i fulvinsyre, saltsyre og sort fulvinsyre. Huminsyre Fulvinsyre er karakteriseret ved sine sure molekylvægts sure grupper, opløselige i syre, alkali og vand, der er nemme at være plantabsorptionsegenskaber, der er meget udbredt i landbrugsproduktionen. Biokemisk fulvinsyre renses efter grundig fermentering af fulvinsyre, som ud over fulvinsyre, men indeholder også 17 slags aminosyrer, proteiner, nukleinsyrer, vitaminer, sukkerarter, en række enzymer, en række mikronæringsstoffer.

I 2002 påpegede den amerikanske undersøgelse af huminsyre i landbruget, at 50% eller mere af gødninger, insekticider, fungicider, herbicider og vand ville blive reduceret, hvis de ønskede humørsyrer blev anvendt.

Huminsyre er en traditionel kinesisk medicin, den rolle, som ikke er stærk, selv om den hurtige virkning, men for det meste langsomt, den vigtigste blødgøring af plantens konditionering, forlader yin og yang balancen for at opnå sygdom og forbedre plantens vitalitet og immunitet.

Huminsyre kan være hovedagenten og to slags agenser i lægemidlet, en række virkninger, kan have en bred vifte af kompatibilitet, for at bruge dens forskellige funktioner, skal have en dybdegående forståelse af det, især med sin anden pesticidkompatibilitet Effektiviteten af ​​reduktionen, men også brug for den dybtgående og passende forståelse og fremragende faglig og teknisk.

Vi er her for at forklare de humørsyreholdige stoffer, der omfatter huminsyre, fulvinsyre og salte heraf og biokemisk fulvinsyre, oxideret fulvinsyre og kuldegradation af fulvinsyre, de er et naturligt forekommende organiske makromolekyler, indeholder ikke kemiske hormoner, kan styrke immunitet, fremme plantevækst og udvikling ved fremme af enzymatiske reaktioner, fremme en række metabolisme, kontrolgenuttryks-tid og rum, fremme cellelevedygtighed, fremme frøspiring, fremskynde callusproduktion og fremme rooting, hvor fulvinsyre og planteporer for at reducere tørkebestandigheden, jordbunden med vandretention, adsorption af humørsyre, polstring og kvælstof kan give egenskaber mv. hovedsagelig til produktion af tørkebestandige rødder, plantevæksthæmmere, Fremme produktionen af ​​agenser og justere Den kemiske sammensætning af planter for at forbedre afgrødekvaliteten og andre effekter. Derudover har humørsyre stoffer også vækst i mægling, antibakteriel sygdomsforebyggelse, insekticid og andre sygdomme.

Virkninger og aktiviteter af huminsyre på jord

1, befrugte jord frugtbarhed, forbedre jorden, fremme dannelsen af ​​agglomerat, for afgrøden at give tilstrækkeligt vand, næringsstoffer, især for saltopløsning for at forbedre effekten er mere indlysende.

2, humic acid er nitrogen slow release agent og stabilisator, fosfat gødningssynergist, potashbeskyttelsesmiddel, er et lille næringsstofkonditioneringsmiddel, humic acid chelating agent, den gensplejsende virkning af gødning. Tilsætningen af ​​huminsyre til sammensat gødning kan reducere fiksering og tab af tilgængelige næringsstoffer og øge udnyttelsesgraden. Det er en god jord synergist, slow release agent og forbedrer.

(1) for at forbedre udnyttelsen af ​​nitrogen, langsom frigivelse af nitrogen.

(2) at reducere jorden på den tilgængelige fosforfiksering og fremme afgrødeødder til fosforabsorption.

(3) at reducere jorden på absorptionen af ​​kalium fast, Humic Acid, så svært at frigive kalium, forbedre udnyttelsen.

(4) at forbedre aktiviteten af ​​mikronæringsstoffer i jorden.

3, at ødelægge jordens komprimering, hæmning af jordbundne sygdomme, forbedre jorddæmpning, adsorption, permeabilitet, mægle jordens pH, justere jordtemperaturen, forbedre jordens vand og gødningskapacitet.