Hjem > Nyheder > Indhold

Humic Acid Variety Of Species

Oct 09, 2017

Humic syrer er forskellige. Naturlig mineralsmørsyre er hovedsageligt dyre- og dyrrester efter mikrobiel nedbrydning af dannelsen af ​​organisk stof, der er almindelig i jord, tørv og forvitret kul, vækst af planter og jordøkosystem spiller en vigtig rolle.

Humic acid fertilizers spiller en vigtig rolle i humic syre, efterfulgt af nogle store, spor, mikrobielle og andre næringsstoffer. Humic acid kompleks struktur og egenskaber, naturligt besluttet at humic syre gødning er en multifunktionel organisk gødning. Blandt dem er forbedringen af ​​jordegenskaber en af ​​de vigtigste rolle af huminsyre.

Forbedret syre jord og saltvand jord

Den samlede struktur er grundlaget for jordens frugtbarhed. Lokal anvendelse af humic acid gødninger viste, at humic acid gødning kan øge jordens aggregerede struktur. Ifølge det kinesiske videnskabsakademi Shenyang økologiske ansøgning test, anvendelsen af ​​humic syre gødning jord vand-stabile aggregater steg med 10% til 20%; Anvendelsen af ​​bio-humic syreforbindelse gødningstest, jord vand stabil aggregat struktur også øget betydeligt. Efter brug af gødning løsner jorden, stærk plantevækst, forbedret jordmodstand.

Den vigtigste anvendelse af humic syre produkter i landbruget

1, kan fremme celledeling og vækst for at stimulere afgrøden til at tage rod, kan bruges som et naturligt rødpudder, kan også anvendes til frøforbandning og diprot anvendelse.

2 kan i høj grad forbedre indholdet af afgrødesukker, således at afgrøder med anti-forringende evne til at forhindre rot, rodrot, reducere skadedyr og sygdomme, reducere åbningsstyrken i plantebladets stomatal, reducere bladtranspiration, således at vandets krop forbedrer situation, er en naturlig stærk tørke modstand agent.

3, for at forbedre jordstrukturen, fremme dannelsen af ​​jordens aggregerede struktur, fremskynde nedbrydning af organisk materialeomdannelse, især til langvarig engangsbrug af kemiske gødninger, maskinreparation, dyrkningsareal forårsaget af betydelig jordforbedringsvirkning.

4, neutralisere jordens pH, for at forene jorden PH værdien, øge sporstoffer fra roden til bladene eller andre dele af driften af ​​antallet af accelererede metabolisme af primærproduktabsorptionen og derved forbedre landbrugsprodukternes kvalitet.

Humic acid produkter er hovedbrug i industrien

1, brikettbindemiddel. Tilsæt en lille mængde god korn, god overfladefordeling, så briketten har tilstrækkelig varm og kold styrke og stabilitet.

2, keramiske tilsætningsstoffer. Kan forbedre den keramiske billetstyrke på omkring 80%, plasticitetsindeks på 40% eller derover, kan øge mudderet, glasuropslæmningsstrømmen på mere end 50%, er en god gelant for at forbedre den blå kropsblomst og dets absorptionskapacitet af glasur

3, olieboringshjælpemidler. Kan forbedre smøring af væggen, anti-collapse plugging effekt er signifikant.

4, kan anvendes som foder, medicinske tilsætningsstoffer, kedelrensemidler og vandkvalitetsstabilisator.