Hjem > Nyheder > Indhold

Huminsyre at spille en effektiv rolle

May 18, 2017

Huminsyre er et stort molekyle organisk stof i naturen. På forskellige områder har anvendelse i druemostningsprocessen med gødningsanvendelsen, Humic Acid en meget god effekt.

1. Humic syrer kan spille en synergistisk virkning på gødninger, og i tillæg til virkningen af ​​at tilføje gødninger sammen kan de også løse resterende gødning i jorden.


2. Kan forbedre jordens aggregerede struktur, vi grøfter anvendelsen af ​​organisk gødning, den vigtigste rolle er at øge jordgennemtrængelighed, Humic Acid forbedret jordaggregat struktur, humic acid har også denne egenskab.


3. Øge aktiviteten af ​​gavnlige mikroorganismer, hvorfor mange mennesker elsker at tilføje bakteriel gødning til at basere gødning, og humørsyrer kan forbedre deres aktivitet.


4. For at forbedre saltvandsmængder er huminsyre dannelsen af ​​mange saltvandsmasser grundet kapillariteten af ​​fine partikler i jorden og den langsigtede ophobning af salt i gødning. Huminsyre kan fremme dannelsen af ​​store granulære aggregater og reducere kapillariteten til at regulere saltvandsalkali-jordbunden. Effekten af ​​midsyre på den døende frøplante af overfladiske rødder i saltvandsmad er åbenlys.


5. Forbedrede sure jordbund, som ikke kun kan regulere saltvandsmassen, men også forbedre sure jordbund.


Tilføj: Det er værd at nævne, at efter drue grøft, kombineret med humic syrebehandling, ikke kun kan opnå de ovennævnte fordele, men også kan fremme root recovery afskåret. Mange virksomheder er nu også i produktionen af ​​humic syreforbindelsesgødning, Humic Acid, men god eller dårlig, skal korrigere det rigtige valg af produkter.

Udtrykket "humic acid" er stadig et problem. Jordforskere lægger vægt på dannelsen af ​​mikrobielle roller og insisterer på, at det kaldes huminsyre. Kulkemikeren, med sin vigtigste udvikling fra planten, skal kaldes "humic acid". På nuværende tidspunkt Humic Acid inden for industri applikation, generel general "humic acid".

Fordi humic syrer ikke er rene stoffer, er de typiske stoffer og er komplekse blandinger. Dets sammensætning varierer meget fra kilden, og i de senere år er Humic Acid stadig karakteriseret ved humørsyre fra gæring, men det kaldes "humic acid".


Begrebet humørsyrer i en lang række betydninger er: Resterne af dyr og planter, hovedsageligt planteforblivelser, gennem mikrobiel nedbrydning og transformation, samt en række geokemiske processer forårsaget og akkumuleret af en klasse organiske stoffer.