Hjem > Nyheder > Indhold

Humic Acid Formationen af ​​strukturen

Oct 27, 2017

Den vigtigste anvendelse af humic syre produkter i landbruget

1, kan fremme celledeling og vækst for at stimulere afgrøden til at danne rod, Humic Acid kan bruges som et naturligt rødpudder, kan også bruges til frøforbandning og dip root anvendelse.

2 kan i høj grad forbedre indholdet af afgrødesukker, således at afgrøder med anti-forringende evne til at forhindre rot, rodrot, reducere skadedyr og sygdomme, reducere plantebladets stomatalåbningsstyrke, Humic Acid reducerer bladtranspiration, således at vandets krop til forbedre situationen, Er en naturlig stærk tørke resistens agent.

3, for at forbedre jordens struktur, fremme dannelsen af ​​jord aggregat struktur, fremskynde nedbrydning af organisk materiale omdannelse, især til langsigtet engangsbrug af kemiske gødningsstoffer, Humic Acid maskine reparation, dyrkningsarealer forårsaget af betydelig jordforbedring effekt.

4, neutralisere jordens pH, for at forene jorden PH værdi, humic Acid øge sporstoffer fra roden til bladene eller andre dele af driften af ​​antallet af accelererede metabolisme af primærprodukt absorption, hvorved kvaliteten af ​​landbrugsprodukter forbedres .

1, brikettbindemiddel. Tilsæt en lille mængde god korn, Humic Acid god overfladefordeling, så briketten har nok varm og kold styrke og stabilitet.

2, keramiske tilsætningsstoffer. Kan forbedre den keramiske billet styrke på omkring 80%, plasticitetsindeks på 40% eller mere, kan øge mudder, glasur slurry flow på mere end 50%, er en god gelant, humic Acid for at forbedre den grønne krop af blå blomster og dens absorptionskapacitet af glasur

3, olieboringshjælpemidler. Kan forbedre smøring af væggen, Humic Acid anti-collapse plugging effekt er signifikant.

4, kan anvendes som foder, medicinske tilsætningsstoffer, kedelrensemidler og vandkvalitetsstabilisator.

Huminsyre er en blanding af naturlige organiske makromolekylære forbindelser. Tilstedeværende i naturen er andelen af ​​huminsyre i jorden den største, jordbunden syre er fysisk-kemisk heterogen kompleks blanding af molekylvægt er polydisperse, blandingen er naturlig, Humic Acid højmolekylvægt, gul til sort, amorf, kolloidal, fed og aromatisk organisk polyelektrolytsammensætning, kan ikke anvende en enkelt kemisk struktur som.

1, hele processen med grøn mad, kvalitetskontrol teknologi system, det hele har nået EU, USA, Japan og andre udviklede lande, fødevarekvalitet og sikkerhedsstandarder, har været i internationale standarder, men hvordan man producerer grøn og sikker mad, det grundlæggende problem ligger i, hvordan man skal overvinde og for at forhindre problemet med jordforurening. Fra gødningsperspektivet skal vi holde fast ved kombinationen af ​​organiske og uorganiske gødninger. Humic Acid er brugen af ​​humic acid gødning det eneste valg, humic syre og gødning kan kombineres for at opnå 1 +1> 2 integreret effekt.

2, et stort antal undersøgelser har vist, at humic syre er en ven af ​​uorganiske gødninger, nitrogen gødning er det langsomt frigivelsesmiddel og stabilisator, Humic Acid fosfat gødning synergist, potash beskyttelse agent er sporelementet af regulator og chelaterende middel, Acid har en betydelig synergistisk effekt på gødning, er verdens gødning i Everest.

3, den fremtidige retning af udvikling af humic syre gødning er: intelligent, Humic Acid professionelle, sammensatte, langsigtede, granulære og regionale fjols fedt.

Det kan ses, at udviklingen og anvendelsen af ​​humørsyregødning er brede udsigter. Kun humørsyregødning kan anvendes til at realisere forøgelsen af ​​landbrugsgødning for at fremme og fremme produktionen og udviklingen af ​​grønne landbrugsprodukter.