Hjem > Nyheder > Indhold

Humic Acid Material Composition

Jul 03, 2017

Huminsyre (Humic Acid, forkortet HA), anses generelt for at være en gruppe af aromatisk struktur, arten af ​​lignende amorfe sure stoffer blanding. Huminsyre er en slags naturlig organisk makromolekylpolymer, der nedbrydes og syntetiseres af mikroorganismer og geokemisk virkning. Humic Acid Det består hovedsageligt af carbon, hydrogen, oxygen, nitrogen, fosfor, svovl og andre elementer. Sammensætning indeholder desuden også en lille mængde calcium, magnesium, jern, silicium og andre elementer. Molekylær struktur er meget kompleks, med aromatisk kerne som hovedkrop, med en række funktionelle grupper, hovedsageligt hydroxyl, phenolhydroxyl, humic acid kinon, alkoholhydroxyl, non-quinon carbon, methoxy og så videre. Huminsyre kaldes ofte humic acid, også fulvinsyre (fonetisk fulvinsyre).

Huminsyre er brun til sort løs pulver, Humic Acid opløselig i stærk alkalisk og ethylendiamin og andre nitrogenholdige polære organiske opløsningsmidler. Fulvinsyre opløselig i vand og enhver alkalisk, sur opløsning og ethanol og andre organiske opløsningsmidler. Huminsyre har karakteristika af kolloidkemi, overfladeaktivitet, svag surhedsgrad og syrefunktionelle grupper, ionbytter, kompleks chelering, redox, kemisk stabilitet, nedbrydning af humane syre, kemisk modifikation og så videre, men har også biologisk aktivitet.

Humic syrer findes bredt i jord, kul, vand og andet naturligt miljø. Naturlig humus syre kan opdeles i jordens humic acid, kol humic acid, vandmandsyre og så videre. Humic Acid Da den humørsyre har en særlig funktion, er der i sandkontrol, jordforbedring, byrensning, økologisk landbrugsbygning, grøn landbrugsproduktion, udvikling af narkotika og sundhedspleje og dermed en unik rolle. Humic syrer i dets almindelige miljø er den biologiske og menneskelige sundhed fra den beskyttende virkning, Humic Acid, men der er visse toksicitet og patogene faktorer, skal være rationel brug. På nuværende tidspunkt i frugtindustrien til at udvikle de vigtigste produkter er gødning, pesticider, vandholdende middel.

Med den globale gødningsindustri, især opgraderingen af ​​gødningsindustrien behov, humic syre som et vigtigt organisk råmateriale og grøn gødning, Humic Acid dens udvikling mere og mere opmærksomhed fra frugtindustrien. På nuværende tidspunkt er markedets omsætning af humic syre gødning relateret til fast, flydende to kategorier.

Humiesyre gødning kan øge de økonomiske afgrøder med 15-30%, samtidig med at landbrugskvaliteten forbedres betydeligt. Reducer indholdet af visse tungmetaller, nitrater, nitritter, resterende pesticider og andre skadelige stoffer. Frugt anvendelse af humic syre gødning, Humic Acid kan forbedre kvaliteten frugt, frugtopløselige faste stoffer kan øges med 1-2%, tung farve er god, stærk smag, Humic Acid frugt en stor. Huminsyre som frugttræsgødning har hovedsagelig følgende funktioner:

① øge jordnæringen. Huminsyre i jorden gennem adsorption, kompleksdannelse, chelatering, ionbytning og andre effekter, eller indirekte gennem aktiveringen, eller så jordens enzymer, Humic Acid Nutrient Enrichment Capacity, kan beskytte og opbevare næringsstoffer. Det spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​nitrogenkilder, fastsætter nitrogen i atmosfæren, fremmer opløsningen af ​​uopløseligt fosfor og kalium, reducerer tabet af forskellige næringsstoffer og fremmer dannelsen af ​​uorganiske komponenter i forskellige sten eller mineraler.

② forbedre jordens fysiske struktur. Humic Acid Gelens sure geleringsegenskaber forårsager jordpartiklerne at binde til hinanden for at danne stabile aggregater, som fremmer dannelsen af ​​jordaggregater. Huminsyre kan gøre jordfarven dybere, bidrager til absorptionen af ​​solstråling for at forbedre jordtemperaturen.

③ forbedre jordens fugtindhold Humic Acid Humic acid kan øge jordens vandkapacitet på 5 til 10 gange.

④ forbedret jord. Humic acid struktur er svagt syre-alkalisk system, jordens surhed og alkalitet har evnen til at justere og buffer, men også forbedre jordens kationudveksling kapacitet, reducere jord salt indhold.

⑤ fremme jordmikrobiel aktivitet. Humic Acid For jordmikroberhvervets aktiviteter, der giver den vigtigste energikilde, forbedrer jordens mikrobielle grupper, der er egnede til vækst og reproduktion af gavnlige bakterier.

⑥ reducere jordforurening. Humic Acid Jordforurenende stoffer med en buffer, dæmpning. Humic Acid, som kan hæmme virkningen af ​​nitrificerende bakterier og denitrifierende bakterier i jord og reducere omdannelsen af ​​ammoniumnitrogen til nitratkvælstof. Og dannelsen af ​​en lille mængde tungmetaller i jorden er vanskeligt at indeholde makromolekylære chelater, hvilket reducerer forurening af tungmetaller.