Hjem > Nyheder > Indhold

Huminsyreinddampning af vand

Sep 22, 2017

Hvis jorden kun er lille sand og vand, så er sandet let at opsplitte. Huminsyre er klæbemidlet, der ikke sænker sand. Hvis vand injiceres i sandet, bliver huminsyre enten temperaturen steget, vandet fordampes hurtigt; eller vandet vil hurtigt sive. Men hvis mandsyre tilsættes til sand og vand, reduceres fordampningen af ​​vandet på den ene side og på den anden side reducerer fugtindholdet, især vandmolekyler, der er dybt kompatible med huminsyre. Hvis den samme mængde sand og humic syreblanding, Humic Acid, kan blandingen ikke kun absorbere mere vand, og vand er ikke let at tabe. Huminsyre kan gøre jorden til at danne en vis støttekraft, understøtte afgrødevækst. Så humic syre er jordens vandholdende middel.

Huminsyre har en stærk chelaterende evne til at chelatere næsten alle næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. For eksempel er der mange carbonationer i jorden. Calciumioner, der kræves til plantevækst, tiltrækkes let af carbonationer. Dannelsen af ​​calciumcarbonat, Humic Acid, men hvis der er en humørsyre situation, er ikke den samme, vil Humic Acid humic acid være fastlåste calciumioner for at forhindre det og carbonationer i kontakt, så calcium ioner vil ikke blive fikset, fri calcium ioner Vil være planteabsorption, øge det nødvendige calcium til plantevækst. Tilsvarende er der andre næringsstoffer, såsom magnesiumzink.

I de senere år er overdreven brug af landbrugsareal gødning, jord er ikke forsuring er saltopløsning. Syre til at stole på alkali for at neutralisere, alkali at stole på syre til konditionering. I kemiske forsøg er der en klasse stoffer kaldet "pH-buffer", Humic Acid, bufferen både naturen af ​​syren og grundens natur. Når syren tilsættes til bufferen, pufferen til at spille deres egen alkaliske, og virkningen af ​​syre, således at graden af ​​forsuring bliver meget langsom. Huminsyre er en sådan buffer. Faktisk har humørsyre stoffer i den sure jord en god ydeevne, Humic Acid nøglen er, at det kan chelere toksiske aluminiumioner. Eksperimentelle data viser, at surt jordaluminiumindhold i overskud, huminsyre kan pakkes i aluminiumioner, således at aluminium og plantekontakt, Humic Acid af samme årsag er der tungmetaller som bly og cadmium, huminsyre, så den unikke natur Bliv jord modgift.