Hjem > Nyheder > Indhold

Direkte direkte humørsyre

Nov 02, 2017

Huminsyre er en naturlig blanding af organiske makromolekyler. Mængden eksisterer i naturen, andelen af ​​jordens humørsyre er den største, jordbunden syre er en kompleks blanding på den fysiske kemi af heterogen molekylvægt er mere dispergeret, blandingen er lavet af naturlig, høj molekylvægt, gul til sort, amorf , gel, med fedt og aromaticitet af organisk polyelektrolyt, kan ikke udtrykkes i en enkelt kemisk strukturformel.

Hvor kommer humørsyre fra

1. Jordbunden syre er født med en blanding af en særlig form for stor molekylær organisk forbindelse, som planter danner under mikroorganismers virkning.

2. Kul huminsyre er en blanding af en gruppe af store molekylære organiske forbindelser dannet ved nedbrydning og omdannelse af mikroorganismer og langvarig geologisk kemi.

Funktion og funktion af humic syre struktur

1, struktur,

Huminsyre er en slags naturlig organisk svag syre, som består af tre dele: gul huminsyre, sort huminsyre og brun huminsyre.

2. Element sammensætning

Kolsyre og humic syre i jord organisk stof med lignende struktur og egenskaber af humic syre af hovedelementerne kulstof, hydrogen, oxygen og en lille mængde kvælstof og svovl derudover er der en række funktionelle grupper.

3. Menneskenes rolle

I jordens organiske stof er huminsyre den mest almindelige. Huminsyre i den ætsende kvalitet er hovedkroppen og saltet, der kombineres med metalioner. Huminsyre er den mest aktive og effektive del af organisk materiale.

(1) den direkte virkning af huminsyre

Fremme plantevækst og afgrødeudbytte.

(2) indirekte aktion

Fysisk handling

A. forbedre jordstruktur. B. Jordsprækning og erosionskontrol. C. Forøg jordens vandkapacitet og forbedre koldmotstanden. D. gøre jorden mørk og gavnlig for solenergiabsorption. Kemi. A. juster jordens pH. B. forbedre og optimere planternes absorption af næringsstoffer og vand. C. Forøg jordbufferkapaciteten. D. Under alkaliske betingelser er det et naturligt chelateringsmiddel (med metalionchelation, forfremmelsesperioden absorberes af planter). E. Rig på organisk materiale og mineraler, der er nødvendige for plantevækst. F. forbedre opløseligheden af ​​organiske gødninger og reducere gødningstabet. G. Omdanne næringsstoffer til en tilstand, der let absorberes af planter. H. kan styrke planter på absorption af kvælstof, reducere fosforfiksering, kan sætte ind i NPK-elementerne, f.eks. Jordbundsbeskyttelse i jord og kan fremskynde processen med næringsstoffer i planten, forbedre effekten af ​​applikationen af uorganisk gødning, så sige, humic acid er en plante ernæring elementer og fysiologiske aktive stoffer "reserve".

bioaction

A. stimulere væksten og reproduktionen af ​​gavnlige mikroorganismer i jorden. B. forbedre plantens naturlige sygdomsresistens og insektresistens

Humic syre typer og egenskaber er almindeligt anvendt

I øjeblikket er huminsyre, der anvendes i gødning, opdelt i brunkul huminsyre, der forvitrer kulmørsyre og tørv (huminsyre).

1, brunkul huminsyre er anden fase i processen med kul (rock) af produktet, til bituminøse fase ikke indeholder huminsyre, brunkul huminsyreindhold i 1-85% almindeligt, udseende brunkul er brun, nogle få i sort, kan divideres med dybdegrad

(1) Jordlignende brunkul: Graden af ​​kul er forholdsvis lav, kulstofindholdet er lavt, humørsyreindholdet er højere, generelt over 40%.

(2) lys brunkul: graden af ​​kul er dybere, kulstofindholdet er højere, humørsyreindholdet er lavere, generelt 1-10%.

(3) tæt brunkul: mellem (1) og (2) kan det gennemsnitlige humørsyreindhold nå op på ca. 30%.

2. Vejrtrækning af kol huminsyre er kendt som kul. Generel tilgang eller eksponering for overflade af brunkul, bituminøst kul, antracit, gennem luften, solskin, regn og sne, vind, sand, frysning og anden infiltrering af vejrtrækning og dannede produkter. Den humørsyre, der fremstilles ved denne proces, er den humørsyre af forvitret kul, også kendt som naturlig regenerering huminsyre. Ved forvitrende kul fluktuerer humørsyreindholdet meget og kan variere fra 5 til 80 procent.

3. Torv (tørv, torv osv.) Humic acid

Torv er den første fase af kul, også kaldet torv, og humørsyreindholdet i Kinas torv er 20 til 40%. Det organiske stof i tørv består af ubestemt planteaffald og humic syre. Indholdet af myresyre i Kinas tørv er 20 til 40%.