Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man anvender organisk gødning

May 11, 2018


blob.png

Biologisk organisk gødning anvendes bredt i verden, med nogle lande der anvender 45% ~ 60% og Amerika 50%. Applikationsmængden af organisk gødning i Kina udgør kun 25% af den samlede mængde gødningsapplikation, hvoraf kun 1% ~ 2% produceres i fabrikken. På nuværende tidspunkt har det samlede antal biogødningsvirksomheder oversteget 850, og den årlige produktion er ca. 8,5 millioner tons. I de senere år vil Kinas bioorganiske gødningsmarked vokse med en sats på 5% årligt og spille en vigtig rolle i landbrugsproduktionen og fremme udviklingen af landbruget.

blob.png

Hvordan man bruger organisk gødning


1) Tilsæt organisk gødning, reducer gødning

Omfattende forsyningsnæringsstoffer, der kræves til afgrødevækst: Gødningens næringsindhold er højt, gødningseffekten er hurtig, men varigheden af de korte, enkelte næringsstoffer, organisk gødning tværtimod, en blanding af organisk gødning og kemisk gødning kan supplere hinanden, mødes behovene af afgrøde næringsstoffer til sæsonen med.


2) Bevare næringsstoffer, reducere tab og forbedre afgrødeabsorption af næringsstoffer

Den kemiske gødningsopløselighed er stor, hvilket forårsager højt osmotisk tryk på jorden efter påføring, hvilket påvirker absorptionen af næringsstoffer og vand og øger chancerne for næringsstoftab. Hvis det kombineres med organisk gødning, kan den overvinde denne ulempe og fremme absorptionen af næringsstoffer og vand.


3) Effektivt justere jord ph og forbedre jordstruktur.

Alkaliske jordarter har en enkelt sur kemisk gødning. Efter at ammonium er absorberet af planten, kombineres den resterende syre med syren produceret af hydrogenioner i jorden, hvilket kan føre til øget surhed og forværring af jorden. Hvis det kombineres med organisk gødning, kan det forbedre jordens bufferkapacitet, effektivt justere pH-værdien, så jordens surhed ikke vil stige.


4) Fremskynde dannelsen af jordaggregater og forbedre jordens fysiske og kemiske egenskaber.

Organisk - uorganisk aggregat er vigtigt indeks for jordens frugtbarhed dens indhold, desto bedre jo jordens fysiske egenskaber, jord er frugtbar, jordbevarelse, vand, gødningsevne stærkere, desto bedre udførelse af ventilation, jo mere befordrende for væksten i afgrøderod.