Hjem > Nyheder > Indhold

EDTA chelaterer rollen

Jun 20, 2017

EDTA-chelater Den chelaterende kraft repræsenterer bindingsstyrken af ​​chelateringsmidlet og metalionen, og chelateringsværdien repræsenterer mængden af ​​chelateringsmiddel, der chelaterer metalionerne.

Nogle mennesker i den egentlige formel vil støde på tilsætningen af ​​chelateringsmiddel, eller der vil være skaleringsfænomen, vil bekymre sig om tyggekraft, er ikke nok, EDTA-chelater og metalioner kan ikke kombineres effektivt, den faktiske mængde chelateringsmiddel er ikke i sted, hvilket resulterer i skaleringsfænomen

Effektiv for at forhindre forekomsten af ​​skalering er der to måder, den ene er den oprindelige hæmning af dannelsen af ​​skalaen, den ene er effektiv efter at skalaen er fjernet. Disse to metoder svarer til rollen af ​​chelaterende dispergeringsmidler og chelateringsmidler.

Chelatdispergeringsmiddel har en stor molekylvægt, som effektivt kan inhibere de små partikler af CaCO3, MgCO3 til dannelse af store partikler, men metalionbindingsstyrken er svag. EDTA-chelater sådanne produkter er hovedsageligt phosphorsyreestere, PAA, codypropylencopolymer; chelat Blandingens og metalionernes rolle kombineres stærkt sammen, kan effektivt fjerne aflejringen på overfladen af ​​substratskalaen, som vores almindelige EDTA, DTPA, HEDTA og så videre.

Således er chelateringsmiddelet et afkalkningsmiddel, EDTA Chelates chelaterende dispergeringsmiddel er en skalainhibitor, hvis de to med anvendelsen vil komplementere hinanden.

For et rengøringsmateriale er beslutningen om at rense effekten hovedsagelig fire aspekter: 1, temperatur; 2, mekanisk kraft; 2, overfladeaktivt middel; 4, chelaterende agent, de to første behøver ikke at gentage, vi har alle dyb erfaring. For det overfladeaktive stof ved vi alle, at dets rolle er at emulgere oliematerialet, EDTA Chelates, så det opløstes i vand for at opnå rengøringseffekt.

Men hvis der er en metalion i det olieagtige stof, er det en metalbinding til overfladen af ​​substratet, og det overfladeaktive middel kan ikke bryde bindingsbrønden. EDTA-chelater Derfor øger vi i den konventionelle metode mængden af ​​overfladeaktivt middel og øger temperaturen og mekanisk kraft. For at opnå rengøringseffekten, men chelateringsmidlet kan være en god kombination af disse metalioner, således at den fjernes fra olien , så du kan reducere mængden af ​​overfladeaktivt stof i udgangspunktet for lavt energiforbrug.

Chelateringsmidler anvendes i vid udstrækning, herunder vaske- og rengøringsmidler, EDTA-chelater, landbrugs næringsstoffer, industrielle rengøringsmidler, papir- og fotografiske industrier. Chelaterende sporstoffer i landbrugsapplikationer kan være vævsmodificerede og minimere næringsstofmangel, EDTA-chelater derved øge udbytte og effektivitet. Den velkendte standard EDTA er et kompleks, der opretholder jern og andre sporstoffer i opløsningen og bruges derfor ofte i agronomiske forhold, hvor det er muligt at reducere afgrødens udbytte betydeligt på grund af jern og andre sporstoffer.

Imidlertid er den langsigtede brug af EDTA-produkter i stigende grad opmærksom. Traditionelle chelateringsmidler som EDTA eller DTPA er vanskelige at være biologisk nedbrydelige og er generelt akkumulerede i miljøet og er blevet detekteret i floder og søer, jord- og vandbehandling. EDTA-chelater Derfor er den nye bionedbrydelige chelator IDHA for nylig blevet udviklet.

Sammenlignet med det konventionelle chelaterende dispergeringsmiddel har det grønne chelaterende dispergeringsmiddel iminodisuccinsyre en god virkning ved chelering af calciumioner og kobberioner. Syntese af iminodisuccinsyre i bomuld / linned stof blegning proces kan effektivt chelat metalioner, forbedre håret effekt og styrke ①.