Hjem > Nyheder > Indhold

EDTA Chelates Effektiv Support

May 18, 2017

EDTA-chelateringsmidlet er blevet markedsført i flere år som en rodkanalbehandling af et godt effektivt hjælpeprodukt, ved ikke, at hans kammerater ikke har brugt til deres egen brug og forståelse af dette produkt, udførte EDTA-chelater under finish.

EDTA er et rodkanal chelaterende middel, EDTA chelaterer den kemiske sammensætning af ethylendiamintetraeddikesyre, som er lærebøger har fortalt os viden.

Nu er der to sådanne produkter på markedet, EDTA Chelates, hvoraf den ene er et fransk blåprodukt, EDETAT, med 14% EDTA, som hjælper med at udvide EDTA Chelates smalle rodkanal, 14ml \ flaske.

EDTA chelateringsmiddel ansøgning

1. Egnet til tandstøtter og tandproteser

2. Kan blødgøre rodkanalen

3. Egnet til forkalket stenose af rodkanalen, atresia rodkanal

4. Kan fjerne rodekanalens forkalkning og skala

5. Med smøring for at beskytte enheden og tænderne

EDTA chelateringsmiddel virkningsmåde

1. Fjernelse af ioniserede stoffer ved kemisk reaktion, EDTA-chelater kan effektiv fjernelse af natriumhypochlorit ikke fjerne skalaen

2. Smøring er lettere at udfylde processen

3. God antibakteriel aktivitet

4. Efter rengøring for at danne en ren rodkanalvæg

EDTA-chelateringsmidlet EDTA-chelater repræsenterer bindingsstyrken af ​​chelateringsmidlet og metalionen, og chelateringsværdien repræsenterer mængden af ​​chelateringsmiddel, der chelaterer metalionerne.

Nogle mennesker i den egentlige formel vil støde på tilsætningen af ​​chelateringsmiddel, eller der vil være skaleringsfænomener, vil bekymre sig om at tygge EDTA Kelaterkraft er ikke nok, og metalioner kan ikke kombineres effektivt, den faktiske mængde chelateringsmiddel er ikke i sted, hvilket resulterer i skaleringsfænomen