Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre

Sep 04, 2017

1, fordøjelsen og absorptionen af ​​protein i kroppen gennem aminosyren for at fuldføre: som kroppen af ​​de første ernæringsmæssige elementer af proteinet er dens rolle i næringsnæringen indlysende, men den kan ikke direkte anvendes i menneskekroppen, og bruges ved at blive et lille molekyle af aminosyrer.

2, nitrogenbalance effekt: Når den daglige diæt af protein og mængden af ​​passende er indtaget af nitrogen fra fæces, urin og hudemissioner af kvælstof lige, kendt som den totale kvælstofbalance. Er faktisk proteinet og aminosyrerne mellem den kontinuerlige syntese og nedbrydning af balancen mellem. Normal dagligt indtag af protein skal holdes inden for et bestemt område, pludselig øge eller formindske mængden af ​​fødeindtagelse, kroppen kan stadig regulere proteinets metabolisme for at opretholde kvælstofbalancen. Spiser for meget protein, ud over kroppen for at justere evnen til at afbalancere mekanismen vil blive ødelagt. Spiser ikke protein, kroppens protein er stadig nedbrydning, fortsat negativ nitrogenbalance, hvis ikke rettidig til at træffe foranstaltninger for at rette, vil i sidste ende føre til antistof død.

3, i sukker eller fedt: aminosyre katabolisme produceret af a-keto syre med forskellige egenskaber, sukker eller lipid metabolisme vej for metabolisme. a-keto-syre kan syntetiseres i nye aminosyrer eller omdannes til sukker eller fedt eller til tricarboxylsyren for at oxidere til CO2 og H20 og frigive energi.

4, involveret i sammensætningen af ​​enzymer, hormoner, nogle vitaminer: enzymets kemiske karakter er et protein (aminosyremolekyler), såsom amylase, pepsin, cholinesterase, carbonanhydrase, transaminase og så videre. Sammensætningen af ​​det nitrogenholdige hormon er et protein eller et derivat deraf, såsom væksthormon, thyroidstimulerende hormon, adrenalin, insulin, fremme tarmhormon og lignende. Nogle vitaminer omdannes af aminosyrer eller i kombination med proteiner. Enzymer, hormoner, vitaminer i reguleringen af ​​fysiologisk funktion, katalytisk metabolisme spiller en meget vigtig rolle.

5, kroppens behov for essentielle aminosyrer: Voksne essentielle aminosyre krav på omkring 20% ​​af proteinbehovet - 37%.