Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre Funktionen

Jul 25, 2017

Aminosyrer og effektiviteten af ​​levende rige aminosyrer i anbefalede aminosyrer er kroppens næringsstoffer, er sammensætningen af ​​de menneskelige hjerne vigtige stoffer, hjernens aminosyreindhold, Aminosyre bestemmer den menneskelige intelligens og hukommelsen, Aminosyre, så Dagligt tilskud af aminosyrer Er meget nødvendigt, især i den hvide krop med hjernen, men også uadskillelig fra aminosyrerne, sagde aminosyrer funktionen af ​​aminosyrer. I det følgende ser vi på, hvad fødevare indeholder de aminosyrer, vi har brug for.

Aminosyrer er vigtige stoffer i hjernen, aminosyreindhold på op til 90% eller mere. Moderne biologisk forskning fandt ud af, at folk er kloge, visdom og dets store hjerne uadskillelige. Aminosyre Folk i udviklingen af ​​processen mester evnen til at opnå protein (aminosyrer), så veludviklet, stærkt IQ og gradvist dominerer verden.

Eksperimenter viser, at mængden af ​​aminosyrer i hjernen, bestemmer niveauet for menneskelig intelligens og hukommelse, hjerne, forbedre hukommelsen af ​​nøglen er at kompensere for aminosyre ernæring. Aminosyre Derudover har aminosyrer følgende effekter og virkninger.

Tryptofan kan lindre stress, undgå depression, angst og anden tilstand, Aminosyre stabile følelser, for at opretholde stærk energi.

Aminosyrer er det grundlæggende materiale i det humane immunsystem, antallet og kvaliteten af ​​aminosyrer, og immunsystemet er nært beslægtet med styrken, tryptofan, phenylalanin, aminosyre lysin osv. Er nødvendige til fremstilling af råmaterialer, Af aminosyrerne er det at forbedre kroppens immunsystem.

Effektivitet: phenylalanin for at reducere sult, aminosyre forbedrer seksuel lyst, forbedrer hukommelse, forbedrer tænkets følsomhed, inspirerer ånden til eliminering af depression og andre effekter.

Egnet publikum: egnet til at lide af seksuel dysfunktion, hukommelsestab, postpartum depression, Aminosyre menopausal syndrom, sæsonbetinget sygdom, depression og andre sygdomme, tilføjer aminosyre patienter ofte sygdom.

Fødevarekilder: Fenylalaninrige fødevarer omfatter fuld hvedebrød, aminosyrekager, risnudler, nudler, soja og sojaprodukter, hvid ost, mælk, mandler, jordnødder, græskar og sesamfrø.

Effekt: Isoleucin er afgørende for dannelsen af ​​humant hæmoglobin, kan regulere kroppens blodsukker (hovedsageligt for at forbedre blodsukkerniveauet), forbedre energiniveauerne, forbedre kroppens energi, aminosyre reparere beskadiget muskelvæv, adjuverende behandling af leversvigt, fremme væksthormonsekretion.

Egnede mængder: egnet til at lide af hypoglykæmi, Aminosyre leversygdom, traume, væksthormonsekretion og andre sygdomme, såvel som patienter efter operation ofte tilsat.

Fødevarekilder: fødevarer, der er rige på isoleucin, omfatter primært animalske lever, aminosyreæg, ænder, sojabønner, sorte bønner, majs, sort ris, brun ris, mandler, jordnødder, hvede, fisk og forskellige mejeriprodukter.