Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre forblive normalt

Oct 27, 2017

Hvad er aminosyren? Aminosyrer anvendes hovedsageligt i medicin til fremstilling af sammensatte aminosyre-infusioner, der også anvendes som terapeutiske midler og til syntese af peptidlægemidler. Aminosyre Der er i øjeblikket et par hundrede typer af aminosyrer, der bruges som lægemidler, herunder 20 slags aminosyrer, der udgør proteinet og 100 slags aminosyrer, der udgør ikke-protein.

Aminosyrer bruges til at regulere blodsukker, aminosyre til diabetes, kost, forebyggelse og behandling af akut hepatitis forårsaget af abnorm leverfunktion, der bruges til at supplere den fysiske svaghed og en række sygdomme forårsaget af proteinabsorption. Men mange mennesker er stadig bekymrede over, at aminosyrer har bivirkninger, aminosyre de følgende detaljer af aminosyre bivirkninger.

Aminosyre bivirkninger: forårsager fedme, aminosyrer aminosyrer til proteinmangel og svækkende patienter, lever og nyresvigt, muskel svaghed, hvis det er normalt og ernæring allerede er meget rigeligt, kroppen protein eller aminosyre overskydende for meget, det vil forårsage fedme

Aminosyre bivirkninger af to: årsagen til fysisk ubehag, til fordøjelseskapaciteten hos normale sunde unge børn er ikke egnet til konsum, er det tredje lægemiddel, aminosyre efter at have spist uundgåeligt en række ubehagelige.

Aminosyre-bivirkninger af tre: højt proteinholdige kost vil medføre øget forekomst af diabetisk nefropati. Aminosyrer er højprotein kost, Aminosyre overdreven forbrug kan føre til diabetes.

Aminosyrer har forskellige metaboliske virkninger hos spædbørn og voksne. Anvendelsen af ​​almindelig aminosyreinfusion, spædbørn og småbørn i aktiviteten af ​​phenylalaninhydroxylase er lav. Aminosyre er let at producere høj phenylalaninæmi. Og manglen på tyrosin;

Derfor bør spædbørn og småbørn, der bruger aminosyreinfusion, reducere mængden af ​​phenylalanin, methionin, glycin, øge mængden af ​​cystein, tyrosin, histidin, for at gøre plasma aminosyrespektret til at opretholde normalt. Dette produkt tilpasser egenskaberne af spædbarnsmetabolisme, reducerer mængden af ​​phenylalanin, methionin, glycin, øger mængden af ​​cystein, tyrosin, histidin, aminosyre for at imødekomme børns ernæringsbehov.

Aminosyrer er de grundlæggende enheder af protein, herunder hud, negle, hår er sammensat af protein, og hår er 90% af sammensætningen af ​​collagen. Aminosyrer, der anvendes i hår og hud, ikke kun de ovenfor nævnte at tilføje ernæring, tilsæt vand, men også kan forbedre immunforsvaret i huden, Aminosyre forbedre lymfesystemet afgiftning, øge følsomheden af ​​den følsomme hud har en god effekt , Aminosyre og kan opretholde hår Og hudkollagenfibre og elastiske fibre af den normale vækst, Aminosyre for at opretholde hudens følsomme og fleksible, for at opretholde hårets elasticitet.