Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre Ernæringsmæssige komponenter

Jun 06, 2017

Aminosyrer er de mest basale stoffer, der udgør proteiner i organismer og er relateret til livsaktiviteter og er de grundlæggende enheder af proteinmolekyler i organismer, aminosyre, der er nært beslægtede med organismernes livsaktiviteter. Den har speciel fysiologisk funktion i antistoffet og er et af de uundværlige næringsstoffer i organismen.

Aminosyregødninger er baseret på plantens aminosyrer ved at bruge sin enorme overfladeaktivitet og absorptionskapacitet, næringsstoffer (nitrogen, fosfor, kalium, jern, aminosyre kobber, mangan, zink, aluminium, bor osv.), Som er nødvendige i vækst og udvikling af menneskelige planter tilsættes, og de organiske og uorganiske forbindelser dannet ved tilsætning og kompleksdannelse. Denne gødning kan ikke kun holde en lang række elementer langsom frigivelse og fuld brug, men kan også sikre stabiliteten og langsigtede virkninger af sporstoffer. Det har den gode virkning at øge plantens åndedræt, forbedre processen med planteredox og fremme plantens metabolisme. Aminosyre Det kan fremme dannelsen af ​​fotosyntese og chlorophyll, og de fysiologiske og biokemiske processer, såsom oxideraktivitet, enzymaktivitet, spiring af frø, absorption af næringsstoffer og vækst og udvikling af rødder har indlysende fremme og aktiverende virkninger . Navnlig er dens affinitet med planter ikke sammenlignelig med andre stoffer. Effekten af ​​aminosyregødning sætter den langsigtede effekt af organisk gødning, den hurtige virkning af gødning, stabiliteten af ​​biogødning og effektiviteten af ​​mikrogødning. Dette papir diskuterer primært anvendelsen af ​​aminosyrer i landbruget i denne gødning.

Jord agglomeration er den grundlæggende enhed af jordstruktur. Anvendelsen af ​​aminosyrer kan ændre jordsaltet for højt, alkalisk for stærk, jordpartikelhøjdispersion, de fysiske og kemiske tegn i jordstrukturforskellen, fremme dannelsen af ​​jordagglomeration efter anvendelse af aminosyre, aminosyre jordmængden tætheden faldt tydeligvis, den samlede porøsitet og vandholderkapacitet steg, hvilket bidrog til at forbedre jordens vandbevarelse og befrugtning og dermed skabe gunstige betingelser for vækst af planter og vækst.

Jordmiljø er en af ​​de vigtige faktorer i jordens sammensætning, omdannelsen af ​​jordens organiske og uorganiske kvalitet, cyklering af næringsstoffer og dannelse af enzymer i forbindelse med planteaktivitet. Aminosyrer kan fremme jordmikrobielle aktiviteter, øge antallet af jordmikroorganismer, forbedre jordens enzymaktivitet, et stort antal indenlandske og udenlandske forskningsdata bekræftede, at anvendelsen af ​​aminosyrer kan gøre de aerobe bakterier, actinomycetes, fibernedbrydning af antallet af bakterier steg. Det er fordelagtigt at accelerere mineraliseringen af ​​organisk materiale og fremme frigivelsen af ​​næringsstoffer.

Med den hurtige udvikling inden for kemisk industri er produktionen og anvendelsen af ​​kemiske gødninger blevet stigende, og anvendelsen af ​​kemiske gødninger har spillet en vigtig rolle i udviklingen af ​​landbrugsproduktionen, men problemerne som forøgelse af anvendelsen af ​​gødning, Investeringsomkostninger og faldende udnyttelse af gødning afspejles også gradvist.