Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre Ernæring

Sep 25, 2017

Aminosyre-virkning

1, fordøjelsen og absorptionen af ​​proteiner i kroppen udføres af aminosyrer: da de første ernæringselementer af protein i kroppen og dets rolle i næringsnæringen er indlysende, men det kan ikke anvendes direkte i den menneskelige krop, men gennem små molekyler til aminosyre efter anvendelse.

2. Kvælstofbalance: Når kvaliteten og mængden af ​​protein i den daglige diæt er hensigtsmæssigt, er mængden af ​​kvælstof, der forbruges, lig med mængden af ​​kvælstof, der udvises fra gødning, urin og hud, der kaldes total kvælstofudligning. Det er faktisk en balance mellem protein og aminosyrer, der konstant bliver syntetiseret og nedbrydes. Proteinet skal holdes inden for et bestemt område, og kroppen kan regulere proteinets metabolisme for at opretholde nitrogenbalancen. Balancemekanismen kan ødelægges ved at overfeede det overskydende protein og ud over kroppens evne til at regulere. Protein er ikke spist overhovedet, og proteinet i kroppen er stadig nedbrudt, og den negative nitrogenbalance er kontinuerligt til stede. Hvis du ikke tager korrigerende tiltag i tide, vil du i sidste ende føre til antistoffets død.

3. Konverter til sukker eller fedt: Aminosyrekatabolisme producerer a-ketoacidet, som metaboliseres ved metaboliske veje af sukker eller fedt med forskellige egenskaber. A-ketoacid kan bruges til at syntetisere nye aminosyrer eller omdanne til sukker eller fedt eller til tricarboxycyklisk oxidation for at nedbryde til CO2 og H2O og frigive energi.

4, deltage i enzym, hormon, noget vitamin: enzymets kemiske karakter er protein (aminosyre molekyler), såsom amylase, pepsin, cholinesterase, carbonanhydrase, transaminase osv. Komponenterne i nitrogenholdige hormoner er proteiner eller deres derivater, såsom væksthormon, thyrotrop hormon, epinephrin, insulin og enterotrop hormon. Nogle vitaminer er lavet af aminosyrer eller kombineret med proteiner. Enzymer, hormoner og vitaminer spiller en vigtig rolle ved regulering af fysiologiske funktioner og katalytisk metabolisme.

5. Krav til essentielle aminosyrer i menneskekroppen: Den nødvendige mængde essentielle aminosyrer til voksne er ca. 20 procent af proteinbehovet, 37 procent.

Aminosyrer

1. Forlænget liv

Hvis kroppen mangler proteinbrud hos ældre, sænker syntesen. Generelt har ældre mennesker mere protein end unge voksne, og efterspørgslen efter methionin og lysin er højere end hos unge voksne. Mennesker over 60 år skal forbruge ca. 70 gram protein pr. Dag og kræver, at proteinet indeholder de nødvendige aminosyrer på en fuldstændig og passende måde, et sådant protein af høj kvalitet og forlænger livet.

2. Aminosyrer anvendes hovedsageligt til fremstilling af sammensatte aminosyrer, såvel som terapeutiske lægemidler og syntetiske peptidlægemidler. Der er over hundrede aminosyrer, der i øjeblikket anvendes som medicin, herunder 20 aminosyrer, der udgør proteiner og mere end 100 aminosyrer, der udgør det ikke-protein.

Ved en række aminosyre sammensætninger af sammensatte præparater i moderne vene infusion ernæring og kost "elementer" indtager meget vigtig status i terapi, ernæring, for at opretholde de kritisk syge patient redning patienter liv, positiv rolle at blive en af ​​vigtige medicinske sorter i moderne medicin.

Glutaminsyre, arginin og asparaginsyre, cystin, L-dopa-funktion adskiller behandling af nogle sygdomme som aminosyrer, der hovedsagelig anvendes til behandling af leversygdom, gastrointestinal sygdom, hjerne, kardiovaskulær sygdom, respiratorisk sygdom og bruges til at forbedre muskel energi , pædiatrisk ernæring og afgiftning mv. Derudover har aminosyrederivater vist løfte i kræftbehandling.

Fødevare ernæring

Antistof af menneskelig essentiel fødeindtagelse for at overleve, for at opretholde den normale fysiologiske, biokemiske, immunfunktion og livsaktiviteter som vækst, stofskifte i kroppen efter fordøjelse, absorption, metabolisme, fremme vækst og udvikling af antistoffer, mental sundhed, forebyggelse af forebyggelse af forebyggelse, forlænger livet af den integrerede proces kaldes ernæring. Den aktive ingrediens i mad kaldes næringsstof.

Som det menneskelige legeme udgør det mest basale materiale af proteiner, lipider, kulhydrater, uorganisk salt (nemlig mineraler, herunder hovedelementer og sporstoffer, vitaminer, vand og madfibre, er også menneskekroppen nødvendige næringsstoffer. De har deres egen unikke ernæringsfunktioner i kroppen, men de er nært beslægtede i metabolismen og deltager, fremmer og regulerer livsaktiviteter. Kroppen forbinder med omverdenen gennem mad, opretholder den relative konstant i det indre miljø og fuldender enhed og balance i det indre og ydre miljø.