Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre Vedligeholdelse Og Reparation

Aug 10, 2017

Aminosyrernes rolle i plantevækst er 3: 1 supplerende kilder til organiske nitrogen næringsstoffer og 2 chelateringsmidler af metalioner. Aminosyrer har funktionen af ​​kompleksdannelse (chelat) metalioner, det er let at plante de nødvendige mellemelementer og sporstoffer (calcium, magnesium, jern, mangan, zink, kobber, aminosyre molybdæn, bor, selen osv.) Båret til anlægget, forbedre plantens udnyttelse af forskellige næringsstoffer; 3 enzymkatalyseret præparat. Aminosyre er en promotor og katalysator til syntese af enzymer i planter, Aminosyre, der spiller en vigtig rolle i plantemetabolismen. Imidlertid er aminosyrer let assimileret og nedbrydes af bakterier i jord, så det er ikke tilrådeligt at bruge dem som basal gødning i jorden, aminosyre, men at lave bladgødninger, der sprøjtes på blade for at tillade planter at absorbere aminosyrer og andre elementer direkte gennem løvet.

Aminosyrerensningsprodukter Den vigtigste ingrediens er acylaminosyresalt, aminosyre, som er acylaminosyre-overfladeaktivt middel, dets navne skabelon er: xx acyl y-alanin Z

Forsiden xx er oliesiden, som regel laurbær, kokosnød, lejlighedsvis se palme

Midter y er aminosyrenavnet, som normalt er dalen (ammoniaksyre), gan (ammoniaksyre), lejlighedsvist se propionsyre (ammoniaksyre), muskel (ammoniaksyre)

Den endelige z er hydrofil natrium, kalium eller triethanolamin (forkortet til TEA)

Ovennævnte strukturelle moduler kan samles efter ønske, såsom kokosnutnatriumglutamat, aminosyre-laurinsyrekalium, palmitisk propionat-te.

Nogle aminosyrerensere tilsættes en lille mængde acylaminosyresalt i sammenligning af tabellen i sammenligning, ikke det vigtigste overfladeaktive middel, men distraherende, aminosyre kendt som "aminosyreudrensningsoverfladen." For eksempel, for det meste små aminosyre rensende emulsion opdelt i:

Vand, hårde alkoholer, glycerol, propylenglycol, laurylethersulfatnatrium, palmitinsyre, laurylalkohol, muskatsyre, kaliumhydroxid, kokosolie-amidpropylbetain, AMOS-coconutolieamid DEA, ethylenglycolstearat, PEG-150 to-stearinsyre ester, glycerinstearat, PEG-100 stearinsyreester, kokosglutamatkalium, laurinsyrekalium, hydroxypropylcellulose, Aminosyre aloe vera-ekstrakt, hydroxyphenylmethylester, hydroxypropylester, EDTA-natrium, essens

Selvom tilsætningen af ​​kokosnedsyre kaliumglutamat og laurisk kreatinkalium, men placeringen af ​​formlen strukturen af ​​hovedlegemet eller svovlsyre esteren + SOAP Base (carboxylat), Amino Acid så ikke en god aminosyre rensende overflade.

Essentielle aminosyrer er afgørende for væksten, vedligeholdelse og vedligeholdelse af aminosyren i kroppen. Hvis der mangler, er der følgende symptomer:

1. Manglende energi og energi.

2, for tidlig aldring fænomen.

3 er sårheling ydeevne dårlig.

4. Børneudviklingsretablering.

Hvis kosten ofte mangler essentielle aminosyrer, kan det påvirke helbredet. Det spiller en vigtig rolle i babyens vækst. Histidin er afgørende for vækst og udvikling af børn, Aminosyre arginin, cystin, tyrosin og taurin er essentielle for præmative spædbørn.