Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre Sådan Tilføjes

Oct 18, 2017

Aminosyrer er en vigtig del af hjernen, med op til 90 procent aminosyrer. Moderne biologiske studier har fundet ud af, at folk er intelligente og intelligente, med deres store hjerner. I udviklingsprocessen har folk mestret evnen til at erhverve proteiner (aminosyrer), så deres hjerner udvikles og deres intelligens er ekstremt høj, og de dominerer gradvist verden.

Eksperimenter har vist, at mængden af ​​aminosyrer i hjernen bestemmer en persons intelligens og hukommelse, og nøglen til at forbedre hjernen og hukommelsen er at supplere aminosyrenæringen. Derudover har aminosyrer følgende funktioner og virkninger

1. Eliminere træthed, opretholde energi og forbedre sub-sundhed

Tryptofan kan lindre stress, undgå depression, angst osv. Og stabilisere humør og energi.

2. Forbedre søvnkvaliteten

Tryptophan fremmer søvn og har et ry som en naturlig sovende pille.

3. Forbedre immuniteten

Aminosyrer er basismaterialet, kroppens immunsystemkvalitet og mængden af ​​aminosyrer, der er tæt relateret til immunsystemets styrke, tryptophan, phenylalanin, lysin, osv. Er nødvendige for at frembringe antistoffer af råstoffer, tilføjet omfattende afbalanceret aminosyre, er nøglen for at forøge menneskelig immunitet.

4. Fremme postoperativ opsving

Forgrenede aminosyrer (leucinisoleucin og valin) kan fremskynde patienters genopretning.

Accelereret knoglevækst

Knogler er sammensat af knoglematrix og knoglemineral: knoglematrixen består hovedsagelig af aminosyrer, der bestemmer benets form, størrelse og fleksibilitet. Knoglemineralt stof består hovedsageligt af calcium, som bestemmer knoglens tæthed og stivhed. Så aminosyrer og calcium er de vigtigste byggematerialer, der udgør ben.

Spædbarnets krop er i fase med hurtig vækst og udvikling, og efterspørgslen efter calcium er meget høj. Men få mennesker ved, at børn i udviklingsstadiet ikke kan undvære aminosyrer. Aminosyrer er "bærere" af forskellige mineraler og sporstoffer i kroppen. Efter tilsætning af calcium, jern, zink, selen og andre mineraler og sporstoffer, har kroppen brug for aminosyrer og proteiner til at bevæge dem rundt i kroppen. Uden aminosyrer kan disse sporstoffer og mineraler ikke leveres effektivt til kroppens organer, hvilket stadig kan føre til mangel på mineraler og sporstoffer i kroppen.

Kan aminosyrer forbedre immuniteten

Den tidlige barndomsudvikling på grund af kroppens immunsystem er endnu ikke perfekt. Den humane kroppens antistofsyntesevnen er lav, hvilket fører til resistens mod bakterie- og viral invasion af fagocytter, såsom hvide blodlegemer, kraften er fattigere, mængden er mindre, så det er let til infektion af forskellige sygdomme. Aminosyrer kan accelerere syntesen af ​​humant immunglobulin, forbedre immunsystemet fundamentalt for at forhindre forkølelse, feber, hoste og andre sygdomme.

Hvordan man supplerer aminosyrer

1. Fisk æg kage

Ernæringsanalyse: Mindre end 1 årig baby tyggekapacitet er også ikke særlig god, den bløde fiskens ægkagebrød indeholder babyen, der er nødvendig for vækst og udvikling af høj kvalitet protein, fedt, calcium, fosfor, jern, zink og en række forskellige vitaminer og næringsstoffer som vitamin A, vitamin B1, baby vil være stor hjælp til stærk krop.

Produktionsmetoder:

(1) skære løgene i stykker; Kog fisken og slib i en skål.

(2) knæk æggene i skålen og tilsæt fiskpastaen og løget.

(3) Placer smørret i en pande og smel det i en lille rund kage, steg den i en gryde og steg tomatsausen over den.

2. Champignon og kyllingekonfiguration

Ernæringsanalyse: Kyllingekød er ømt, velsmagende, højt proteinindhold; Ris kan give rige B-vitaminer; Selleri er rig på vand og fiber. Denne skål er rig på protein og er relativt let at fordøje og absorbere, det er en god mad kost for børn.

Produktionsmetoder:

Vask den hvide ris, kyllingebryst, forårsløg, selleriærter, svampene blød i blødt, kyllingebryst, shiitake-svampe, hakket selleri, hakket ekstra.

(2) Tilsæt olien hot pan, tilsæt skallet, kyllingebryst og svampen, og tilsæt derefter en lille sojasovs til at stege smagen.

(3) Tilsæt den hvide ris til gryden.

(4) Tilsæt ca. 1000 ml vand til gryden, og sæt ærterne og selleri i gryden, når de er kogt grundigt.

(5) Tilsæt salt, mononatriumglutamat, hvid peber.