Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyreforøgelse

Aug 02, 2017

Aminosyrer har stor effekt på vækst og udvikling af afgrøder. Aminosyre Mange landbrugspersonale siger, at aminosyrer er "rodgødning". Hovedvirkningen på rodsystemet er at stimulere opdelingen og væksten af ​​rodmeristemceller, den sekundære rod øges, roden øges, Aminosyre rodforlængelsen og resulterer i sidste ende til afgrødeabsorption af vand og næringsstoffer stærkt forbedret.

Aminosyrer i planten efter planten til at stimulere hovedrollen i stigningen i åndedrætsstyrken, øget fotosyntese, en række enzymaktivitet øget, Aminosyre, således at frugten i forvejen farger moden, højt udbytte og øger produktionen.

Forøg plante resistens overfor fosfor og kalium; Aminosyre forbedrer plantebestandigheden; plantevækst, især fotosyntese har en unik rolle i at fremme, det kan øge planten chlorophyll indhold, forbedre enzymaktivitet, fremme kuldioxid penetration, aminosyre, så mere overskuelig fotosyntese, for at forbedre afgrøden kvalitet, øge indholdet af Vc og sukker har en vigtig rolle.

Aminosyre er det mest basale stof, der udgør det biologiske protein og er relateret til livsaktiviteten. Det er den grundlæggende enhed af proteinmolekyl i organismen, og det er tæt forbundet med den biologiske livsaktivitet. Det har en særlig fysiologisk funktion i antistoffet. Aminosyre er et af de uundværlige næringsstoffer i kroppen.

(Kvælstof, fosfor, kalium, jern, aminosyre kobber, mangan, zink, aluminium, bor osv.), Som er nødvendige for plantevækst og udvikling, aminosyre ved at bruge aminosyren som et substrat ved hjælp af sin enorme overfladeaktivitet og adsorption og retention evne, gennem den komplekse og komplekse dannelse af organisk, uorganisk kompleks. Denne gødning kan ikke kun opretholde et stort antal elementer af langsom frigivelse og fuld anvendelse, Aminosyre, men også for at sikre stabiliteten af ​​sporstoffer og langtidseffekt. Det har en god effekt at øge plantens åndedræt, forbedre plantedoxeprocessen og fremme plantemetabolisme.

Det kan fremme fotosyntese og dannelse af chlorophyll, og den kan fremme og aktivere de fysiologiske og biokemiske processer som oxidens aktivitet, aminosyre enzymets aktivitet, frøspiring, næringsabsorption og rodvækst og udvikling. Især er dens affinitet for planter sammenlignelig med andre stoffer. Aminosyre Effektiviteten af ​​aminosyre gødning sæt af langsigtet organisk gødning, gødning hurtig, bio-gødning stabilitet og effektivitet af mikro-gødning som helhed. Her er den vigtigste diskussion af gødningen i anvendelsen af ​​aminosyrer i landbruget.

Fremme dannelsen af ​​jordaggregater: Jordaggregater er grundenheden af ​​jordstruktur. Anvendelsen af ​​aminosyrer kan ændre jordens saltindhold er for høj, Aminosyre alkaliske for stærke, højt dispergerede jordpartikler, jordstruktur af de dårlige fysiske og kemiske egenskaber og fremme dannelsen af ​​jordaggregater, anvendelsen af ​​aminosyrer, Jordbundens massefylde faldt markant, Aminosyre den samlede jordporøsitet og Den tilsvarende stigning i vandholderkapaciteten vil bidrage til at forbedre jordens vand og gødningers evne til at skabe gode betingelser for vækst af planter og vækst.