Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre nedbrydning og transformation

Jul 03, 2017

Aminosyre Huminsyre (Humic Acid, forkortet HA) er resterne af dyr og planter, hovedsageligt resterne af planter, gennem mikrobiel nedbrydning og transformation, aminosyre samt en række komplekse geokemiske reaktionsprocesser og akkumuleret en klasse organisk stof . Det er sammensat af aromatiske og dets forskellige funktionelle grupper af organiske polymere syrer, med god fysiologisk aktivitet og absorption, kompleksdannelse, udveksling og andre funktioner. Huminsyre er hovedelementet i kulstof, hydrogen, oxygen, aminosyre nitrogen, svovl, er en polyvalent phenol type aromatiske forbindelser og nitrogenforbindelser polycondensat.

Bredt fordelt i lavt niveau kul, jord, vand sedimenter, animalske afføring, organiske gødninger, animalske og plante rester og så videre. Vi ser ofte, at jorden er sort, Aminosyre, fordi den humørsyre (ikke indeholdende jordholdige syreholdige jordarter er gul) i lavkolet kul (vejrtræk kul, brunkul, tørv) huminsyreindhold på højeste (30 ~ 80% ) efterfulgt af økologisk kompost (ca. 5 til 20%). Aminosyre Kul kunstigt oxideres (som behandlet med luft, ozon eller salpetersyre) til dannelse af regenereret huminsyre

Ifølge opløseligheden i opløsningsmiddel- og farveklassificering kan Aminosyre opdeles i tre komponenter: ① opløst i acetone eller ethanol del kaldet brun syre; ② uopløselig i acetone del kaldet black fulvic acid; ③ opløseligt i vand eller tynd Syredelen hedder fulvinsyre

For landbruget kan anvendes som næringsstoffer jord tilsætningsstoffer, rooting og Zhuanggan gødning tilsætningsstoffer, jord balsam, plantevækst regulator, blad gødning forbindelse, Aminosyre kold agent, tørke agent, sammensatte gødningssynergist og nitrogen, fosfor, Kalium og andre elementer kombineret med humic syre gødning, med gødning effektivitet, forbedret jord, stimulere afgrødevækst, forbedre kvaliteten af ​​landbrugsprodukter og andre funktioner. Magnesium humat, humic syre og zink, humic syre urea jern i supplement af jord magnesium mangel, majs zink mangel, frugttræer på jern har en god effekt; humic syre og herbicid ether, Aminosyre atrazin og anden pesticid blanding, kan forbedre effektiviteten, hæmning af resterende toksicitet; natrium humat er effektiv til behandling af æbletræ rot.

Bredspektret plantevækstregulatorer, Aminosyre til fremme af plantevækst i særdeleshed kan korrekt styre åbningen af ​​løvet af afgrøder, reducere transpiration, tørke har en vigtig rolle, kan forbedre evnen til at modstå, øge produktionen og forbedre kvaliteten af Hovedanvendelse af målhvede, majs, søde kartofler, hirse, ris, bomuld, jordnødder, raps, tobak, silkeormbærbær, aminosyrefrugter, grøntsager mv. kan blandes med nogle ikke-alkaliske pesticider og ofte synergistisk virkning.

Aminosyrer i plantevækstens rolle har tre: 1) organisk nitrogen næringsstof supplement kilde; 2) metalion chelateringsmiddel. (Kalk, magnesium, jern, mangan, zink, kobber, molybdæn, bor, selen osv.) Bæres i planten, og sporstoffer og sporstoffer (calcium, magnesium, jern, mangan, zink, kobber, molybdæn, bor, selen osv.) Forbedre plantens udnyttelse af forskellige næringsstoffer; 3) enzympræparater. Aminosyrer er acceleratorer og katalysatorer til syntese af forskellige enzymer i planter, som spiller en vigtig rolle i plantemetabolismen. Imidlertid kan aminosyrer i jorden let assimileres af bakterier, nedbrydning af aminosyre, det bør ikke bruges som en basisk gødning i jorden, men lavet af bladgødning, sprøjt på bladene, så planter direkte gennem bladabsorptionen af ​​aminosyrer og andre elementer.

Betegner kaliumkilden ved anvendelse af kaliumsulfat eller kaliumchlorid ud af chloridforbindelsen fremstillet af sammensat gødning, og chloridionindholdet må ikke overstige 3%, ellers er det chlorforbindelsesgødning.

Henviser til kaliumelementet i form af kaliumchlorid kan opdeles i monoklor- og diclofenprodukter, klor henviser til kaliumelementet er kaliumchloridform, Aminosyre nitrogenelementet for urinstof og andre ikke-chloridioner, der er fremstillet af dobbelt chlor, er en kaliumforbindelse i form af kaliumchlorid, nitrogenforbindelse i form af ammoniakchlorid.