Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre-syrebasetitreringskurve

Nov 02, 2017

Aminosyrer er de forbindelser, der er substitueret med aminosyrer, som indeholder amino- og carboxylgrupper. På samme måde som hydroxysyrer kan aminosyrer opdeles i alpha-beta, gamma -... W-aminosyrer, men aminosyrerne, der opnås ved proteolyse, er alfa-aminosyrer, og der er kun to dusin af dem, hvilket er de grundlæggende enheder, der udgør proteinet.

Aminosyrer er de grundlæggende stoffer, der udgør det protein, der er nødvendigt for dyreernæring. Organiske forbindelser indeholdende alkaliske aminosyrer og sure carboxylgrupper. Aminogruppen er alfa-amino på alfa-carbon. De aminosyrer, der udgør proteiner, er for det meste alfa-aminosyrer.

Aminosyrer kan spille følgende roller i kroppen gennem stofskifte: For at blive syrer, hormoner, antistoffer, kreatin mv. Skift til kulhydrater og fedtstoffer; Det oxiderer kuldioxid og vand og urinstof, der producerer energi.

Aminosyrer som farveløse, mere end 200 ° C, smeltepunkt end gennemsnittet meget højere smeltepunkt for organiske forbindelser. Alfa-aminosyre har fire forskellige smag af syre, sød, bitter og frisk. Mononatriumglutamat og glycin er de mest anvendte aromaer. Aminokortet er generelt uopløseligt i vand, syreopløsning og alkaliopløsning, ikke opløselig eller opløselig i organiske opløsningsmidler, såsom ethanol eller ether. Aminosyrer i vandopløseligheden af ​​forskellen er meget store, såsom den minimale opløselighedstyrosin, 25 ° C, tyrosin opløses kun 0,045 g 100 g vand, men i tykt håndklæde er tyrosinopløseligheden større. Lysin og speramat er ofte til stede i form af saltsyre, fordi de er stærkt opløselige i vand og er vanskelige at krystallisere på grund af deliquescensen [5].

(1) Farven og farven på forskellige almindelige aminosyrer er lette at være farveløse krystaller, og den krystallinske form varierer med strukturen af ​​aminosyrer. For eksempel er l-monoglutaminsyre en tetragon, og D monoglutaminsyre er en diamantformet flage.

(2) aminosyre krystallisation af høj smeltepunkt, smeltepunkt er i almindelighed 200 ~ 200 ° C, vil mange aminosyrer i eller ved smeltepunkt nedbrydes i amin og CO2.

(3) de fleste aminosyrer af opløselighed er opløselige i vand. Opløseligheden af ​​forskellige aminosyrer i vand er forskellig, såsom lysin, arginin og prolinopløselighed. Opløseligheden af ​​tyrosin, cystein og histidin er meget lille. Alle former for aminosyrer er opløselige i stærke baser og stærke syrer. Men aminosyrer er uopløselige eller lidt opløselige i ethanol.

(4) smagsaminosyrer og deres derivater har en vis smag, såsom sur, sød, bitter osv. Aromaen af ​​arten er relateret til typen af ​​aminosyre og den tredimensionelle struktur. Generelt har aminosyren af ​​d-typen en sød smag, og dens søde intensitet er højere end den tilsvarende L 1-aminosyre.

(5) de ultraviolette absorptionsegenskaber hos forskellige fælles aminosyrer har ingen evne til at absorbere synligt lys. Men tyrosin, tryptophan og phenylalanin har indlysende fotoabsorption i ultraviolet område. De fleste proteiner indeholder disse tre aminosyrer, især tyrosin. Derfor kan indholdet af protein påvises kvantitativt ved uvabsorptionskarakteristik af 280hm bølgelængde.

Aminosyre-syrebasetitreringskurve

Glycin, for eksempel: Moore glycin opløselig i vand, opløsning pH er 5,97 med henholdsvis standard NaOH og HCI titrering, opløsning pH værdi som ordinat, tilsættelse af HCI og NaOH, abscissen angiver antallet af mol tegning, titreringskurven . Et meget vigtigt træk ved denne kurve er at ved pH = 2,34 og pH = 9,60 er der to bøjningspunkter, som henholdsvis pK1 og pK2. Regel: pH [R]. > pH> pK2 ', [R] [R +]> [R +]; Når pH er pI, er nettoladningen nul, [R] = [R-]; Når pH Når du har en pH på> pI, er nettoladningen "-