Hjem > Nyheder > Indhold

Aminosyre accelerere knoglevæksten

Oct 26, 2017

Aminosyrer er vigtige stoffer i hjernen, aminosyreindhold på op til 90% eller mere. Moderne biologisk forskning fandt ud af, at folk er kloge, visdom og dets store hjerne uadskillelige. Mennesker i udviklingen af ​​processen mester evnen til at opnå protein (aminosyrer), så veludviklet, stærkt IQ og gradvist dominerer verden.

Eksperimenter viser, at mængden af ​​aminosyrer i hjernen, bestemmer niveauet for menneskelig intelligens og hukommelse, hjerne, forbedre hukommelsen af ​​nøglen er at kompensere for aminosyre ernæring. Derudover har aminosyrer følgende effekter og virkninger:

1, eliminere træthed, hold styrken, forbedre sub-sundhed status

Tryptofan kan lindre stress, undgå depression, angst og anden tilstand, stabile følelser, for at opretholde stærk energi.

2, for at forbedre søvnkvaliteten

Tryptophan har til formål at fremme søvn, "naturlige sovende piller" i verden.

3, for at forbedre immuniteten

Aminosyrer er det grundlæggende materiale i det humane immunsystem, antallet og kvaliteten af ​​aminosyrer, og immunsystemfunktionen er tæt forbundet med den stærke, tryptophan, phenylalanin, lysin er de nødvendige råmaterialer til fremstilling af antistoffer, tilføjer en omfattende balance af aminosyrerne er at forbedre kroppens immunsystem.

4, for at fremme sygdom, postoperativ opsving

Forgrenede aminosyrer (leucinisoleucin og valin) kan fremskynde patientens genopretningshastighed.

Kan aminosyrer forbedre immuniteten?

Børn, fordi kroppens immunsystem endnu ikke er udviklet, er syntesen af ​​antistoffer i den menneskelige krop lav, hvilket resulterer i resistens over for fremmede bakterier og virusinvasion af fagocytiske celler (såsom hvide blodlegemer) mindre levedygtige, mindre, så det er let at inficere en række sygdomme. Aminosyrer kan accelerere syntesen af ​​humant immunglobulin, fra den grundlæggende stigning i immuniteten for at forhindre forkølelse, feber, hoste og andre sygdomme.

Fremskynde knoglevæksten

Knogler består af knoglematrix og knoglemineral: knoglematrix, der hovedsagelig består af aminosyrer, bestemmer formen af ​​knogle, størrelse og fleksibilitet; knoglemineral hovedsageligt sammensat af calcium, bestemmer knogletætheden og hårdheden. Således er aminosyrer og calcium de vigtigste "byggematerialer", der udgør knoglerne.

Børns krop er i fase med hurtig vækst og udvikling, efterspørgslen efter calcium er meget stor. Men få mennesker ved, at børn i udviklingsstadiet af calcium ikke kan adskilles fra aminosyrer. Aminosyrer er "bærere" af forskellige mineraler og sporstoffer i kroppen. Den menneskelige krop i supplement af calcium, jern, zink, selen og andre mineraler og sporstoffer, behovet for aminosyrer og proteiner til at transportere dem gennem hele kroppen. Såsom manglen på aminosyrer, kan disse sporstoffer og mineraler ikke effektivt sendes til de forskellige organer i den menneskelige krop, vil stadig føre til manglen på mineraler og sporstoffer i kroppen.